- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.800
- Поени од реакции
- 70.612
Роналдо има еден лош имиџ од Јунајтед.
Лошиот имиџ немаше никаква врска 2008-ма кога зеде Златна Топка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Роналдо има еден лош имиџ од Јунајтед.
А зш никој не спомнуве оти бест 11 е цела од шпанско првенство
Пријател, ајде ќе го тргнеме Снајдер на страна, објасни ми како Милито не беше во тројката која се бореше за наградава? Објасни ми КАКО???? Човекот ги реши сите три првенства таа година, му даде два комада на Баерн во финале, го даде победничкиот гол против Рома во купот и го даде победничкиот гол против Сиена во последното коло, објасни ми што сакаш повеќе од ова за да се најде во потесниот круг за освојување на наградата? И после јас оваа награда да ја сметам за релевантна, ма нек си ебат матер и УЕФА и ФИФА и сите гомнарски институции, знае народот кој е Меси а кој е Роналдо, али оваа награда се доделува за најдобриот играч во една година. Не дали освоил светско во кариерата или дали се депилирал на газот. Нека му е честито на Меси, дефинитивно најдобриот фудбалер на денешницата, заедно со Роналдо секако. Дали заслужил или не, не навлегувам понатака, не сум фан ниту на Реал ниту на Барса, нека си се караат они.А кој те пита тебе или мене Снајдер.... златен играч лоша ....итн
Зошто би ме болело?Ne se glupiraj ziti se....Znaci spored tebe site tie fudbalski eksperti,fudbaleri,treneri ( a gi ima mnogu)koi go sporeduvaat Messi so Pele i Maradona a poveketo vikaat deka e najdobar u istorija,ne se razbiraat od fudbal i se retardirani a ?
Boli a madridisti ?Epa boli,neka boli,puknete sto da pravime.....Site osven vie se retardirani i nemaat pojma od fudbal.....siguren sum deka u facata bevte isti ko vasiot omilen fudbaler,ajt na zdravje...
Boli,boli,ocigledno deka boli,premnogu placiteЗошто би ме болело?Мислим дека појќе боли тоа што ви го закачи на Камп Ноу, отколку златнава топка, избор кој се повеќе наликува на Евровизија (кој ќе излезе со поретардирано одело
).
Нема врска, не сакав да ве навредим. Ја нигде не го оспорив квалитетот на Меси, само дај бе, сериозни сте кога го споредувате со Зидан и Роналдо? Реков, има време. Нека наполни 35-6 години, нека ја заврши кариерата, па после ќе можат да се прават споредби. Меси не е дораснат да се споредува со вакви великани, барем не сега.
Баш годинава се избламира на најбитните утакмици(полуфиналето со Челси и Класикото)не тропам глупости туку пишувам логични работи каде ти очигледно не се сложуваш или не сакаш да се сложиш
каков инает какви бакрачи демек јас ги немам гледано Роналдо и Зидан??..сигурен си дека ти не се инаетиш???..јас Роналдо го имам гледано две сезони кога играше за мојот омилен клуб Интер и сезона не пропуштив кога играше во Реал мадрид бидејќи обожавав да ги гледам со Зидан и Фиго и сигурен сум во мојата констатација...
Дада составена е од тројца но Меси врти сучи пак беше најдобриот играч каде постигнуваше гол кога е најпотребно
aло бреее Торес со Роналдо го споредуваш2011: Меси и Роналдо имаат ист број голови во сите натпреварувања, Меси едно 30 асистенции повеќе, Роналдо освои КДР а Меси освои Ла Лига и ЛШ.
2012: Меси има едно 30 гола и 20 асистенции повеќе, сруши рекорди за Гинис, освои КДР а Роналдо освои само Ла Лига.
2011 - Меси и индивидуално и тимски подобар
2012 - Меси индивидуално 10 класи подобар, всушност најдобрата година што некој фудбалер некогаш ја имал. Роналдо има незначително поголем тимски успех. Да освоеше ЛШ и Европско па да збореше за тимски успех доволен за Златна Топка. Торес освои ЛШ, ЕП, ФА Куп, нека му ја дадат нему.
Да не зборуваме за фактот дека Меси 4 години по ред е најдобар стрелец во ЛШ, со рекорден број голови минатата година (не бе само на Леванте дава голови он). Во Ла Лига за најдобар играч беше избран Меси иако Роналдо ја освои со Реал. Новинарот на Марка (апла про Реал) гласаше за Меси за Златна Топка. Само вие знаете повеќе.
100 пати повторена лага станува вистина, жално е што 100 пати ќе ја пишуваш за нешто за што знаеш дека не си во право.
aло бреее Торес со Роналдо го споредуваш
дал 5 гола се Леверкузен и најак бил сега а кај беше со Челси кога требаше да ја реши пенали промашуваше и себичеше, туку лани му викаа со Роналдо само за мали утакмици бил а годинава нигде ги нема
да ти кажам од ко ја видов табелава се согласив со тебеЛа Лига лани без головите на Меси и Роналдо. Замисли да ги додадат и асистенциите.
![]()
aбе многу си напет во секој пост по 1000 пати боли пишувашBoli,boli,ocigledno deka boli,premnogu placite
Ne se sporeduva so niv,tuku so Maradona i Pele.Jas ne,no go sporeduvaat mnogu poznati fudbalski imina koi go poznavaat fudbalot poveke od mene i tebe....Taka da,odi prasaj gi niv dali se seriozni ili ne,dali se retardirani ili ne...