CafeDelMar
Luminance
- Член од
- 29 октомври 2007
- Мислења
- 6.507
- Поени од реакции
- 14.693
Ај легни си и остави не да уживаме.Не сумсигурен дали имам пишано на темава па ми го избришале или едноставно не сум пишал.
Сеедно...
Џезот е најпрецената музика од почетокот на музиката па до денес. Алиби на глупавите, егобуст за имбецилните. Можеби има 2-3 подправца во џезот кои се вредни за набљудување но се другото е срање.
Било комплексно бла бла, металот е далку покомплексен од џезот so what?
Отвори си форум па поставуј правила, мој јузер мое право да си кажам мислење ако не ти се свиѓа вистината не ја читај.Ај легни си и остави не да уживаме.
Ама ти започнуваш провокација човеку. И сам си кажа погоре дека можда ти го избришале истиот таков претходен пост, значи не си во право. Отвори си тема каде ќе правиш споредба меѓу џезот и металот ( ЛОЛ ) ама не не труј нас со твоите глупости. И на крај краева зошто ти е да се замараш со нас ,, глупавите имбецили ‘‘.Отвори си форум па поставуј правила, мој јузер мое право да си кажам мислење ако не ти се свиѓа вистината не ја читај.
Си кажуем мислење, не ми реплицирај со офтопици де.Ама ти започнуваш провокација човеку. И сам си кажа погоре дека можда ти го избришале истиот таков претходен пост, значи не си во право. Отвори си тема каде ќе правиш споредба меѓу џезот и металот ( ЛОЛ ) ама не не труј нас со твоите глупости. И на крај краева зошто ти е да се замараш со нас ,, глупавите имбецили ‘‘.
Да де. И јас си го користам моето право да искажам мислење.Си кажуем мислење, не ми реплицирај со офтопици де.
Плус не реков ништо за тие што го слушаат...
Не тролај кога не те бива за тоа.
Ti falat poeni na IQ skalata za da ja razberes jazz muzikata. Koga ke napravis level up, ke ti tekne.Не сумсигурен дали имам пишано на темава па ми го избришале или едноставно не сум пишал.
Сеедно...
Џезот е најпрецената музика од почетокот на музиката па до денес. Алиби на глупавите, егобуст за имбецилните. Можеби има 2-3 подправца во џезот кои се вредни за набљудување но се другото е срање.
Било комплексно бла бла, металот е далку покомплексен од џезот so what?