Џез музика

Каков Jazz слушате?

• Dixieland/Swing

Гласови: 29 24,4%
  • BeBop/HardBop

Гласови: 30 25,2%
  • Post-Bop/Fusion

Гласови: 40 33,6%
  • Avant-garde/Free/Experimental

Гласови: 46 38,7%
  • Vocal

Гласови: 33 27,7%
  • Acid/Electro

Гласови: 25 21,0%
  • World/Ethno

Гласови: 17 14,3%

• Вкупно гласачи
    119

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Не сумсигурен дали имам пишано на темава па ми го избришале или едноставно не сум пишал.
Сеедно...

Џезот е најпрецената музика од почетокот на музиката па до денес. Алиби на глупавите, егобуст за имбецилните. Можеби има 2-3 подправца во џезот кои се вредни за набљудување но се другото е срање.
Било комплексно бла бла, металот е далку покомплексен од џезот so what?

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Не сумсигурен дали имам пишано на темава па ми го избришале или едноставно не сум пишал.
Сеедно...

Џезот е најпрецената музика од почетокот на музиката па до денес. Алиби на глупавите, егобуст за имбецилните. Можеби има 2-3 подправца во џезот кои се вредни за набљудување но се другото е срање.
Ај легни си и остави не да уживаме.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ај легни си и остави не да уживаме.
Отвори си форум па поставуј правила, мој јузер мое право да си кажам мислење ако не ти се свиѓа вистината не ја читај.

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Отвори си форум па поставуј правила, мој јузер мое право да си кажам мислење ако не ти се свиѓа вистината не ја читај.
Ама ти започнуваш провокација човеку. И сам си кажа погоре дека можда ти го избришале истиот таков претходен пост, значи не си во право. Отвори си тема каде ќе правиш споредба меѓу џезот и металот ( ЛОЛ :pos:) ама не не труј нас со твоите глупости. И на крај краева зошто ти е да се замараш со нас ,, глупавите имбецили ‘‘.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ама ти започнуваш провокација човеку. И сам си кажа погоре дека можда ти го избришале истиот таков претходен пост, значи не си во право. Отвори си тема каде ќе правиш споредба меѓу џезот и металот ( ЛОЛ :pos:) ама не не труј нас со твоите глупости. И на крај краева зошто ти е да се замараш со нас ,, глупавите имбецили ‘‘.
Си кажуем мислење, не ми реплицирај со офтопици де.
Плус не реков ништо за тие што го слушаат...

Не тролај кога не те бива за тоа.

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Си кажуем мислење, не ми реплицирај со офтопици де.
Плус не реков ништо за тие што го слушаат...

Не тролај кога не те бива за тоа.
Да де. И јас си го користам моето право да искажам мислење.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Сеедно...

Ti falat poeni na IQ skalata za da ja razberes jazz muzikata. Koga ke napravis level up, ke ti tekne.

Sent from my Intel Phone

Kajgana Shop

На врв Bottom