Патот до кенгурите

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Шо па ти ми се разбираш од филмска уметност па тук ми изиграваш филмски критичар :P:pos:
оди на IMDb види го рејтингот :D

neutral-feel-like-a-sir-clean-l.png

Најлошо потрошени 1:13 минути од мојот живот.

Прав македонски филм :icon_lol:

Хахаха сега баш го гледав на Сител филмов. КРАЈ !! Многу јак, се прснав од смеење :pos:.
Поарно вака нашиве ќе ги гледам него српски сељандури. Типична слика за обичен македонски народ. Традиција и обичаи пред се :D.
Многу убаво што им текнало ова... многу ми направија мерак. Анета ууффф :D.
РЕСПЕКАТ !! :D

многу сентиментални сте да си ибите векот :D
аматерски филм со 2 камери, овие од солзи и смеа ај ај некако се трпеа, анетчето и овие дрвава абе немаат појма од глумење

пеаја на свадба ги викнаја во сараево и после то ги викнаја ,го продадоја комбето и заминаја афстралија цел филм.........документарен е овај или....соу хардкор

пеаја на свадба ги викнаја во сараево и после то ги викнаја ,го продадоја комбето и заминаја афстралија цел филм.........документарен е овај или....соу хардкор
Барем пробале да напраат нешто ново. Доста беше од тоа југословенските серии што го држат народов у место. Македонско бе ....македонско.
За аматерски филм е прва лига, мене многу ми се допадна. Поарно е нешто од ништо.

Со ова е убиена и последната капка надеж дека (во поглед на уметноста) во Р. Македонија е возможно да се случи нешто ко што треба.

„obicno razbiju sva ogledala na koja naidju
da ne ostane ni pomen na ljepotu“

Со ова е убиена и последната капка надеж дека (во поглед на уметноста) во Р. Македонија е возможно да се случи нешто ко што треба.

„obicno razbiju sva ogledala na koja naidju
da ne ostane ni pomen na ljepotu“
Има во Македонија доста добри глумци но финтата е што нема кој да финансира за да се направи нешто добро (y)

Има во Македонија доста добри глумци но финтата е што нема кој да финансира за да се направи нешто добро (y)

И затоа треба филмско ѓубре наречено „аматерски филм“ да биде ставан во ударни термини на национална телевизија.

Бидејќи, еј, аматерски филм е. А тоа значи дека, и јас да снимам аматерски филм, ке ми го стават на телевизија Seattle.

Осеќам креирање на „Македонски сон“ ко Америве што имаа(т)... :D

И затоа треба филмско ѓубре наречено „аматерски филм“ да биде ставан во ударни термини на национална телевизија.

Бидејќи, еј, аматерски филм е. А тоа значи дека, и јас да снимам аматерски филм, ке ми го стават на телевизија Seattle.

Осеќам креирање на „Македонски сон“ ко Америве што имаа(т)... :D
Не ме сфати добро ... не мислев на овие што глумат во солзи и смеја туку на сосим 3 глумци

Не ме сфати добро ... не мислев на овие што глумат во солзи и смеја туку на сосим 3 глумци

Те сфатив, те сфатив. Таквите никогаш нема да добијат шанса, пошо лоботомираните со „аматерски филмови“ се прикажуваат на национални телевизии.

Барем пробале да напраат нешто ново. Доста беше од тоа југословенските серии што го држат народов у место. Македонско бе ....македонско.
За аматерски филм е прва лига, мене многу ми се допадна. Поарно е нешто од ништо.
аман бе шо толку ти се допадна :cenzura:
ова е македонско...ама не пра појче вакви сега сихронизираме турски серии
и тн...можда не се толку аматерски колку шо се македонски

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom