Pinkie Pie
and Deedee
Шо па ти ми се разбираш од филмска уметност па тук ми изиграваш филмски критичар
оди на IMDb види го рејтингот![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо па ти ми се разбираш од филмска уметност па тук ми изиграваш филмски критичар
оди на IMDb види го рејтингот![]()
Барем пробале да напраат нешто ново. Доста беше од тоа југословенските серии што го држат народов у место. Македонско бе ....македонско.пеаја на свадба ги викнаја во сараево и после то ги викнаја ,го продадоја комбето и заминаја афстралија цел филм.........документарен е овај или....соу хардкор
Има во Македонија доста добри глумци но финтата е што нема кој да финансира за да се направи нешто доброСо ова е убиена и последната капка надеж дека (во поглед на уметноста) во Р. Македонија е возможно да се случи нешто ко што треба.
„obicno razbiju sva ogledala na koja naidju
da ne ostane ni pomen na ljepotu“
Има во Македонија доста добри глумци но финтата е што нема кој да финансира за да се направи нешто добро![]()
Не ме сфати добро ... не мислев на овие што глумат во солзи и смеја туку на сосим 3 глумциИ затоа треба филмско ѓубре наречено „аматерски филм“ да биде ставан во ударни термини на национална телевизија.
Бидејќи, еј, аматерски филм е. А тоа значи дека, и јас да снимам аматерски филм, ке ми го стават на телевизија Seattle.
Осеќам креирање на „Македонски сон“ ко Америве што имаа(т)...![]()
Не ме сфати добро ... не мислев на овие што глумат во солзи и смеја туку на сосим 3 глумци
аман бе шо толку ти се допаднаБарем пробале да напраат нешто ново. Доста беше од тоа југословенските серии што го држат народов у место. Македонско бе ....македонско.
За аматерски филм е прва лига, мене многу ми се допадна. Поарно е нешто од ништо.