Проблем со Windows Movie Maker

• Креатор на темата Креатор на темата nando
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 август 2012
Мислења
37
Поени од реакции
7
правев видео во Windows Movie Maker и сега да го зачувам како видео стигне до 16% и тогаш се појави ерорр.. еве ви и слика..

fpsfs0jhbrzapxxacvpr.jpg

правев видео во Windows Movie Maker и сега да го зачувам како видео стигне до 16% и тогаш се појави ерорр.. еве ви и слика..

имаш уопште место на хард диск?

имам место во хард диск, имам слободно 35 ГБ

Пробај сними го на друго место, ама прво провери дали имаш слободно место.

еве ставив да го зачувам во MY DOCUMENTS и ова пишува..

Estimated space required:
11.68 MB
Estimated disk space avialable on drive C:
33.16 GB

одам Next и почнува да се зачувува и стигне до 16

Мислам дека не се сите фајлови(видеа) што си ги прикачил од ист вид. Тоа може да прави проблем, во некои програми не можеш ни да внесеш некои типови на видео. Симни си конвертор направи ги како треба и мислам нема да имаш проблем.

jас ги симнувам во AVI. а Windows Movie Maker не признава AVI. ги конвертирам во WMV. Сите видеа ми се во WMV....
ве молам ПОМОГНЕТЕ.

jас ги симнувам во AVI. а Windows Movie Maker не признава AVI. ги конвертирам во WMV. Сите видеа ми се во WMV....
ве молам ПОМОГНЕТЕ.

Е тоа е грдото во Movie Maker-от, симни си VIdeo Pad Editor многу е јак, и препознава АVI формати.

фала што се трудевте да ми помогнете

П.С ке го пробам овој Видео Пад

Колку ги обожавам овие ситуации кога описот на проблемот и неговото решение стојат на екран, напишани со јасен, читлив и разбирлив текст и некој пак се наоѓа да отвори тема на форум и да праша што е проблемот. Повеќе време и труд се потребни за да отвориш браузер, да дојдеш до сајтот, да се најавиш, да најдеш категорија, да отвориш нова тема и потоа да чекаш одговор.. Од што да ги прочиташ трите реда текст.

Се прашувам дали истиве луѓе ќе тргнат лево ако на улица видат знак на кој пишува GO RIGHT!.

Mene vaka mi pravi za da gi zacuvam na youtube da gi onadam...umreno edno -_- i sega mi e taka, imam i memorija, i se postoi... toa e :/

Си ставил во видеото некој фајл, слика, песна и потоа си ја избришал од компјутер... Ете затоа :)

А бе дали имате предвид дека Виндоус ХП е веќе застарена платформа и пак си терате со конвертирање и знаете ли колку РАМ меморија е препорачана за ваков Movie Maker ???:facepalm::facepalm:
инаку не знам како да помогнам оти го користев Video Pad Editor и згора на тоа на Виндоус 7-ка го користев одамна беше и супер си тера ;)

заебав WINDOWS MOVIE MAKER сега си користам Video Pad

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom