Ви треба драјвер? Побарајте тука.

Master!

Доктор Глобил
Член од
5 март 2010
Мислења
68
Поени од реакции
6
Ми треба драјвер за Блутут, и за Читач на картички за SONY Vaio VPCEH3Q1E

Член од
4 јануари 2013
Мислења
4
Поени од реакции
1
Барам помош во врска со драјверот за графичка картичка
Кога играм кантер многу ми е лоша графиката користам АТИ драјвер еве слика
http://prntscr.com/o4gxb
помогнете ми некако,бидејќи многу ми мрежи на секој филм сликата,така да ме нервира веќе помагај другар :D

Член од
5 февруари 2013
Мислења
444
Поени од реакции
96
сакам да отворам локал диск д ама ми бара да го форматирам одам канцел и ми излава воа на сликата дали може некако да се реши бидејки имам многу потребни работи внатре

Attachments

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Барам помош во врска со драјверот за графичка картичка
Кога играм кантер многу ми е лоша графиката користам АТИ драјвер еве слика
http://prntscr.com/o4gxb
помогнете ми некако,бидејќи многу ми мрежи на секој филм сликата,така да ме нервира веќе помагај другар :D
Probi tuka http://www.pcpitstop.com/drivers/download/ATI~Radeon~X1200~Series.html ako ne najdes toa sto ti treba kazi drug ke ti pustum

Член од
29 октомври 2012
Мислења
224
Поени од реакции
70
сакам да отворам локал диск д ама ми бара да го форматирам одам канцел и ми излава воа на сликата дали може некако да се реши бидејки имам многу потребни работи внатре
Кажи дали дискот D ги покажува како RAW file? после ќе му ја мислиме

Член од
5 февруари 2013
Мислења
444
Поени од реакции
96
Абе луге уклучам го пц има виндовс 7 и коа дое логото на виндовс рестартира се пц а пред да се уклуче логото launch startup repair i start window normali odam start windows normally i zaglava na logoto pomoshhh

Член од
29 октомври 2012
Мислења
224
Поени од реакции
70
Абе луге уклучам го пц има виндовс 7 и коа дое логото на виндовс рестартира се пц а пред да се уклуче логото launch startup repair i start window normali odam start windows normally i zaglava na logoto pomoshhh
како прво при стартувањето F8 ->disable automatic restart.....т.е при фатална грешка да не се рестартира системот и кажи што пиша
пред некој ден имав со еден лаптоп исти таков проблем, и испадна лоши сектори на харддискот!

1 провери го HDD од badsectors
2 пробај у safe mode да направеш system restore
или
3 нова инсталација на оперативен

за сега толку

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
HP Probook 4530s serial number CNU2030FCZ product numberLW84AEA#ABB..........Mi treba DRAJVER za graficka zavisi kakvi neadekvatni drajveri stavam nekogas eAMD Radeon HD 7400M Series (HP) nekogas e AMD Radeon HD 6400M a vo ponudata od kade go kupiv lap topot stoi AMD Radeon HD 6490M with 1 GB GDDR5........i DRAJVER za UNIVERSAL SERIAL BOOT controler
........Imam instalirano WINDOWS 7 ULTIMATE 64bit....Pozdrav

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.651
Поени од реакции
7.493
HP Probook 4530s serial number CNU2030FCZ product numberLW84AEA#ABB..........Mi treba DRAJVER za graficka zavisi kakvi neadekvatni drajveri stavam nekogas eAMD Radeon HD 7400M Series (HP) nekogas e AMD Radeon HD 6400M a vo ponudata od kade go kupiv lap topot stoi AMD Radeon HD 6490M with 1 GB GDDR5........i DRAJVER za UNIVERSAL SERIAL BOOT controler
........Imam instalirano WINDOWS 7 ULTIMATE 64bit....Pozdrav
Овде кликаш на Drivers & Software(zelenoto), и пиши HP4530s LW84AEA#ABB три модели искачаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom