Гижо
че о надрва
- Член од
- 13 март 2005
- Мислења
- 9.074
- Поени од реакции
- 142
мојата омиленa тема, што знаете вие за оваа појава, дали е само еден блеф од страна на американската влада од 50-тите, за да го оттргне вниманието на јавноста од своите експерименти за борбени авиони, или навистина постојат
Дополнување од модератор:
Дополнување од модератор:
RapToR напиша:Па оваа тема ја отворив бидејќи ме интересира што вие мислите...дали сме сами во вселената...Јас мислам дека не сме..дека некаде во другите галаксии постој исто така друг свет каде што се одвива друг живот а и мислам дека таму би биле или понапредни или сеушта се води живот во крамено време. Како и да е тој свет можи да е мн мн мн одалечен од нашата галаксија. Лично како вселената ја замислувам како на пример 20 или повеќе Тихи океани и дека нашата галаксија е само една малечка рибка во тој океан ааа нашата земја е едно зрнце песок во тој океан. Ова е затоа што така јас на пример ја замислувам. Што мислите дали постои друг живот во вселената?
--> п.с. Не тресете глупости!
- АпокалиптоApokalipto напиша:Важно
Дискусијата од темата за Дали сме сами во вселената ќе продолжи во оваа тема, сите постови на кои сакате да реплицирате цитирајте ги и постирајте тука во оваа тема - со едноставно копирање на цитираното и пастирање во текстуалното поле во оваа тема.