Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
На сестраму од Цукенберг некоја слика излегла во јавност на фб па сега ршум праваај што ја има :P

Никако неможам да си ги прочитам пораките во Инбокс, ми стигнува нова порака и нели свети известување со мало црвено коцкиче и кликам на известувањето и ми отвара од кој е испратена пораката и ми пишува „over a year ago“.
Тоа нешто му доаѓа како застарена порака и неможам никако да ја отворам и да прочитам што пишува во пораката.
Изгледа некој опции ми се изместени, па доколку некој од вас имал ваков проблем и го решил, ќе му бидам благодарна доколку ми помогне :)

Доколку не ја отвориш целосно пораката што ти ја пратил некој на фб или на чат му маниш икс дури сеуште трепка дали кај него излегва дека си ја прочитал ( seen )

Доколку не ја отвориш целосно пораката што ти ја пратил некој на фб или на чат му маниш икс дури сеуште трепка дали кај него излегва дека си ја прочитал ( seen )
Мислам дека го исклучија тоа seen... и дека не фунцкионира појќе. Или ќе го исклучат за брзо.

Шо му значи ова, стиснав лајк на објава од личност што сме пријатели
fb wtf.PNG

Како беше тоа наместо Shkup, да пишува Skopje? Пример порака кога ќе ми пратат ми пишува Send from Shkup. Или кога ќе се објави нешто пишува near Shkup.

Како да направам некој кога ќе влезе да гледа пријатели кај мене на профил да ги покажува само заедничките?

Пред некој ден кога се логирав добив нотификација дека некој непознат уред се обидел да ми влезе во акаунтот... сменив пасворд и емаил, сега пред 5мин кога се логирав пак иста нотификација сменив пасворд на фб и на емаилот... Што е финтава? Дали ств некој се обидува да ми влезе во акантот или ова се лажни нотификации?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom