Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, ај мала помош ако може?
Имам фан страна и како админ сакам во admin panel да си гледам insights, арно ама секаде ми вели за тие информациите дека треба да имам над 30 лајкови на страната?
Јас имам веќе за 2 дена повеќе од 50, така да ми нема логика.:unsure:
Fixed, требало само некое време да помине и самото ќе си се оправи.

ИТНООО ЕЕ!
Имам проблем сакам поединечни пријатели да не можат да ми објавууваат на фацебоок а сепак да ги имам во пријатели дали е тоа можно барав низ фацебоок неможам да најдам или е никој да не објавува или е сите да објавуваат ако некој знае како нека пише !

ИТНООО ЕЕ!
Имам проблем сакам поединечни пријатели да не можат да ми објавууваат на фацебоок а сепак да ги имам во пријатели дали е тоа можно барав низ фацебоок неможам да најдам или е никој да не објавува или е сите да објавуваат ако некој знае како нека пише !
Кога ќе објави некој од тие пријатели нешто оди со маусот горе-десно кај објавата ќе ти се појави симбол ко буквата v мало латиница. Кликни на него, ќе ти се појават неколку опции меѓу која и hide (сокриј најверојатно на македонски), избери ја неа. Би требало понатаму воопшто да не ти се појавуваат објави од нив. Фејсбук направија многу измени така да не сум 100% сигурен дали ова ќе функционира, но обиди се.
Со новиов систем сега и така сите работи што се објавуваат на news feed-от не се појавуваат, а тикерот лесно се решава.

Бидејки конверзацијата ја дава во пораки како може да избришам некој делови од конверзацијата ?
Можеш делови да бришеш.Ако ти е на англиски фб ке ти пишува во опции на пораката delete messages, а не delete conversation..ги селектираш пораките од таа конверзација и бришеш

Како можам од почеток да го видам разговорот со некој без да скролам 3 дена? :D

Можеш делови да бришеш.Ако ти е на англиски фб ке ти пишува во опции на пораката delete messages, а не delete conversation..ги селектираш пораките од таа конверзација и бришеш
Ејјјј фала ти многу :))))

Kako da zemam fb od dr. stranica :eek: znam ushte vo sredno koga odev beshe blokiran fejzbukot pa vleguvavme na edna strana pa od tamu na fb...ama mina dosta vreme i sum zaborvil ..pomosh?

Izvinete za latiniciva edvaj dojdov do tuka:tapp:

Што ми се деси со профилот? Го отварам и прво нешто ми е песна што сум ја постнал на 30ти септември, па 29 ноември исто песна, па статус од истиот ден итн.?o_O

Едит: Се среди сам.

Пак го посраја, ццц.
Во квадратчено кај шо ги имаше тие шо разговараш најмногу сега има рандом лујџе.
voo845.jpg

Error 118 (net::ERR_CONNECTION_TIMED_OUT): The operation timed out.

Ова ми се појавува кога ќе уклучам фејсбук. Сите други страни си работат перфектно, само фејсбук заебава. Чаре?

Шо е работава со фб ?Жива сила неќе да отвори . Да не им се паднати серверите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom