Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга јајце на веѓа.. Планирам да организирам Проџект Икс.. т.е проџект костич.. :D Разгледувам локации , чуда... Ако бидне нешто, се знае.. Цела кајгана ќе е поканета : D
ти и останатите други 999,999 напалени тинејџери

Кајги

Не ми е јасно шо се дешават со милиониве „хејтери“ околу мене. Излегвиме 3-4ца, од кој пример двајца немат да се познавет, и одма муабетот почвит арогантно, надмено, со потценвење, со мерење органи... само вечерва ова ми се деси двапати! И нормално дек одма ќе паднит и расположение, и атмосфера, и све... и ела после убо помини си. Значи ми идет да земам да ги тепам, тепам, тепам! Бар тогаш да имет причина да се нерасположени. Чоек да немојт да соберит едно мало друштво и убо да си поминит.

Мрзам хејтери, ептен :D

кајги, кажи ми кој нормален иде на работа од 7 саато и ке биде на работа до нзм колку саато у недела? не знаеш? ок.. јас ке ти кажам... ЈАС сум тај шо ке си капа ташаци до никое време... и да: и утре сум пак на работа! сега ми иде да ги поздравам моите одговорни со едно VAFFANCULO PEZZI DI MERDA!!!

ич не ми се работи и денес. недела е брееееееееее!!!
ДК, ако има некаде да се бара директор, те молам имај ме во предвид

Мразам коа други ми се мешаат во начинот на кој живеам.
Па кај си бе ти да дојдеш во петокот? Не за друго него да ги изхејтаме сите оние wanna be експерти по квалитетен живот.

So says Saladin.

ич не ми се работи и денес. недела е брееееееееее!!!
ДК, ако има некаде да се бара директор, те молам имај ме во предвид
ако сакаш да немаш твој приватен живот, повели... ак ти се укаже прилика биди директор ;) само кажувам :D

он: кајги, бех са скоро да си земам за јадене и викам де да пробам да оставам €10 „за здравје" and guess what? Добијах €100 :свиркам: абе јас се викам ѓаоло ке скапе негде oпинците и ке добијам тава едно убаво и посакувано милионче ама кога ке е не знам... :D дај да си допушам цигаро пред да ми изгоре муфта...

Кајги,

430870_534535719897831_1676004007_n.jpg

Баш така:pipi:

Ногу тешко кајгано,едвај живееме,еве со внуците потрошиме 2-3 илјади евра,воа машкото си зема од армани џекет-че,а женското.....убавото мое се поднови од Шанел си зема некои парчиња,и еве сеа нозите ми окапаа и главата ми пукна од шетање,ногу тешко е. За нова година у лондон у тиа стан ќе бидиме таму,скромно да си поминиме,знајш неаме пари ваа година до Дубаи да одиме......

back to reality.........

батали нова година,празници и љубов,пари и тако даље.....вечер ако ме погледне некоа очите ќе и ги ископам.........е толку сум полн со злоба :facepalm:

п.с. господ здравје да му даде на кајганџијата шо ја имаше ваа песна објавено во хит на денот,од кога ја слушнав еве цела недела само неа си ја слушам,потполно ми се поклапа. (y)

После месец и пол бан, конечно пак можам да читам "Драга кајгана" :LOL:

Драга
Несакам да бидам неблагодарна и да речам дека 2012 беше најлошата година до сега........но ќе речам не беше ич лесно, нема да речам дека едвај чекам да заврши.....но ќе речам дека сакам наредната да биде поинаква. Доволно лекции, мислам дека доволно созреав, не ми требаат пак такви препреки. Сакам малку поедноставни ситуации понормални секојдневија. Сакам да ја испратам со спомени како Брисел и Канкун.... Незнам за другите ама јас мојата новогодишна вечер веќе си ја прославив и сега си го барам само мирот.....да замижам во 00:00h утревечер и да ги отворам очите со веќе нови очекувања, надежи, мотиви и покрај своите блиски. Имам само една желба да соберам сила да оставам многу работи зад себе и да продолжам напред. Знам, зависи од мене, но празна и немоќна сум сеуште. На сите им посакувам од среќа да некуртулат......јас и мојата карма прави добро да ти се враќа со добро ќе останеме и понатаму неразделни....:pipi:
Да си ја испратам годината со пејачот што најмногу си го засакав и со чии песни ги поминав последниве месец дена...:)

Кајганче!
Пак не станав рано да ја средам собава, ќе си пукам во колено.Окапав до 3 саат надвор ама па, воопшто не жалам :).Ми фалеше таа топла и цврста гушка што ја немав осетено повеќе од месец дена.. Си го сакам многу, му кажав сто пати, еве тука по сто и први пат:rolleyes:
Иначе, вчера стомачни си направив од смеење.Хех, на кого му треба вежбање со месеци бре кога е доволно да се соберат 5 лудаци и за 3 саата си готов:icon_lol:Сум положила уште еден колоквиум со 30/30, уау :).Мама ми вика да не се потценувам ама мене ми е стварно неверојатно како сум го постигнала тој резултат.Another ambition for the 2012 - checked.
А, Стефи веќе ме пофали ама сакам и јас да си се пофалам(не мрчи циганката ми умре) - новите штикли ми се гром:vozbud:
И така Кајганче, сите со нетрпение ја очекуваат Н.Г. а јас чекам да изминат трите дена потоа, да ги соберам сите мои пуфлиња на едно место и да бидам најсреќна:pipi:
На песничка:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom