Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
5 август 2012
Мислења
57
Поени од реакции
6
Абе некои да не се разбира за ifunbox дасе префрла од компјутев на ipad mini , :D btw некои ако се разбира од apple софтверот нека пише оти и мам и други прашања ! :D

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Џамот кај еден другар стартува само во safe mode, инаку пишува само Starting Windows, чекаш едно пет минути, па плав екран, па се рестартира и тако даље. Формат ќе биде чарето? Мислам дека го прекинале додека правел Windows Update. Некој драјвер сеа му јаде гомна ама немам намера да се замарам со гуглање. Дали чистиот формат ќе го реши проблемот, пошо нема фајлови шо му требаат, да беше за кај мене ќе си гризав од газот...

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Џамот кај еден другар стартува само во safe mode, инаку пишува само Starting Windows, чекаш едно пет минути, па плав екран, па се рестартира и тако даље. Формат ќе биде чарето? Мислам дека го прекинале додека правел Windows Update. Некој драјвер сеа му јаде гомна ама немам намера да се замарам со гуглање. Дали чистиот формат ќе го реши проблемот, пошо нема фајлови шо му требаат, да беше за кај мене ќе си гризав од газот...
епа тоа ке да му е.. или repair нека напраи. или па у сејф муд нека си напраи систем ресторе

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
епа тоа ке да му е.. или repair нека напраи. или па у сејф муд нека си напраи систем ресторе
Пробав и со ресторе ама пак праеше така. Ќе му опнам формат, за друг пат нека има во главата

Член од
10 март 2007
Мислења
404
Поени од реакции
17
со формат избришав потребни слики и др. со кој програм можам да ги повратам

Член од
5 август 2012
Мислења
57
Поени од реакции
6
Некој се разбира ли од jailbroke na ios 6 на apple софтверот?

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.857
Поени од реакции
10.697
Имам 2 GB RAM, AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.01 GHz, Radeon X1600/X1650 Series графичка и пак ми ги кочи некои игри што ни од далеку не бараат волку. До што може да биде проблемот?

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.503
Имам 2 GB RAM, AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.01 GHz, Radeon X1600/X1650 Series графичка и пак ми ги кочи некои игри што ни од далеку не бараат волку. До што може да биде проблемот?
Може ти е до дискот

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Дај кажете што да инсталирам кај сестра ми на ПЦ за да и цркне и да има што повеќе штета, али да не ме фатат после дека сум правел нешто јас?

А

Атомската мравка

Гостин
Има посебна тема за вакви работи но бидејки не е посетена многу ја отварам како посебна ова, бидејки ми е итно да го решам проблемот на статичниов компјутер оти немам уште многу батерија на лаптопов а полначот не ми е тука. Значи вака проблемот на статичниот ми е што по грешка избришав драјвер за конекцијата и немам интернет сега таму.. првпат се среќавам со ваков проблем и тешко ми оди решавањето ми бара драјвер за network adapter а јас прегледав се и такво цд немам дома. Прашањето е како да најдам каков драјвер треба да барам по интернетов ? дали според типот на рутерот или нешто друго..

* Се замолуваат администраторите да ја остават темава саат време додека ми одговорат па после нека бришат.

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.948
Поени од реакции
1.499
Треба прво да најдеш каков чипсет има мрежната картица, потоа да бараш драјвери на страната на производителот, да ги симнеш соодветните драјвери и да ги инсталираш.

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
и кај мене е така, пес ја кочи во последно време... види пробај, инсталирај ги најновите драјвери за графичката, може ќе се опраи колку толку.

Kajgana Shop

На врв Bottom