Ок, фала, сеа скенирам па ќе видам што ќе испаднеЈас ти пишав горе, ти како сакаш.
епа тоа ке да му е.. или repair нека напраи. или па у сејф муд нека си напраи систем рестореЏамот кај еден другар стартува само во safe mode, инаку пишува само Starting Windows, чекаш едно пет минути, па плав екран, па се рестартира и тако даље. Формат ќе биде чарето? Мислам дека го прекинале додека правел Windows Update. Некој драјвер сеа му јаде гомна ама немам намера да се замарам со гуглање. Дали чистиот формат ќе го реши проблемот, пошо нема фајлови шо му требаат, да беше за кај мене ќе си гризав од газот...
Пробав и со ресторе ама пак праеше така. Ќе му опнам формат, за друг пат нека има во главатаепа тоа ке да му е.. или repair нека напраи. или па у сејф муд нека си напраи систем ресторе
епа тоа е тоа држе друго немаПробав и со ресторе ама пак праеше така. Ќе му опнам формат, за друг пат нека има во главата
Може ти е до дискотИмам 2 GB RAM, AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.01 GHz, Radeon X1600/X1650 Series графичка и пак ми ги кочи некои игри што ни од далеку не бараат волку. До што може да биде проблемот?
Јас си мислам дека ми е од грфичката, поточно од драјверите, само не знам дали да ги апдејтирам.Може ти е до дискот
и кај мене е така, пес ја кочи во последно време... види пробај, инсталирај ги најновите драјвери за графичката, може ќе се опраи колку толку.Имам 2 GB RAM, AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.01 GHz, Radeon X1600/X1650 Series графичка и пак ми ги кочи некои игри што ни од далеку не бараат волку. До што може да биде проблемот?