Проблем со T-mobile Move Balance

• Креатор на темата Креатор на темата The_Red1
  • Време на започнување Време на започнување
За болдираното нешто идеја? Да не знаеш некоја програма?
Другото ништо не иде..
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fede.launcher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mZWRlLmxhdW5jaGVyIl0
ova e toaa launcehr
http://www.wondershare.com/mobile-phone/android-app-installer.html
еве преку ова
------------
i ova staj staj mu и со него ќе си гасиш апликации
https://play.google.com/store/apps/...sImNvbS5yZWNoaWxkLmFkdmFuY2VkdGFza2tpbGxlciJd

проблемот му е шо има баг, и сеа ти отвраш гугл али истовремено и тастатурата
тука малку се буни

пс . ради вакви шит си корристамм блекбери:P

Друже, не можам од таа пораката, не ми да дава да го работам телефонот.
Друго чаре?

Незнам дали воопшто неможеш да го работиш телефонот.
Пробај преку PC пиши Launcher Pro на Play Store и стисни инстал.
Ако не го гасиш интернетот на твојот телефон, би требало автоматски да ти биде пратена апликацијата на телефонот и да даде можност за инсталација.
Види така дали ќе работи.
Ако не бива, држи го копчето за уклучување на телефонот горе, со што ќе го исклучиш телефонот. Потоа повторно вклучи го со држење на копчето, и види дали ќе мава форс клоус по извршениот рестарт.
Ако не бива ни така, пробај и извади ја SD Memory картичката (ама ќе загубиш голем дел од апликациите кои си ги инсталирал, така да преземи го тој ризик самиот доколку сакаш).

Комбинација од сите постови и некако го средив. :)
Да не ве цитирам на сите-Тенк ју а лот :)

Админи, што Ви ја препуштам темава, проблемот е решен. :)

Ако не ти е тешко, пиши како го реши :)
Ме интересира :D

Ај малку помош во врска со телефонов . Го земав пред некој ден , и мислам дека за парите за кои се продава е супер избор .
Ме интересира зашто не можам да гледам стриминг видеа ( webmaxtv , или други клипчиња освен на youtube) . Пробав да инсталирам Adobe flash player 11 , ама ми јавува порака дека оваа верзија не е подржана за мојот телефон . А постара верзија не можам да најдам (10.2 на пример) кој би одговарала на Андроид верзијата што ја има телефонов ( 2.3 ) .
Па нека помогне некој ...:(

Самиот си даде одговор на прво-поставеното прашање, неможеш да ги гледаш тие работи поради флеш плеерот.
За жал неможам баш јас да ти помогнам, оти работам само сервис и незнам каде би можел да најдеш флеш плеер, но би можел да побараш некој web browser за андроид кој има флеш подршка во него :)

Дали некој има проблеми со телефонов да се кочи на неколку дена или со лаг при отклучување?

Дали некој има проблеми со телефонов да се кочи на неколку дена или со лаг при отклучување?
ПОстојано ми се закочува и мене , и тоа кога е телефонот во мирување , само од себе се закочува/исклучува :(
Се распрашав , ми рекоа дека е до софтверот и дека треба да се однесе ка нив (т-мобајл) во сервис и му инсталираат некоја друга верзија и со тоа сите проблеми со кочењето ги снемувало . Плус со новиот софтвер телефонот добива и мултитач опција .
Само , кој да го однесе на сервис ...:sleep:

ПОстојано ми се закочува и мене , и тоа кога е телефонот во мирување , само од себе се закочува/исклучува :(
Се распрашав , ми рекоа дека е до софтверот и дека треба да се однесе ка нив (т-мобајл) во сервис и му инсталираат некоја друга верзија и со тоа сите проблеми со кочењето ги снемувало . Плус со новиот софтвер телефонот добива и мултитач опција .
Само , кој да го однесе на сервис ...:sleep:
И мене ми кочи, некогаш и ми ги исклучува апликациите-посебно броусерот. Некогаш коа ке се земе морам рестарт да му праам за да дојде при себе.
Абе кинеско срање ја би рекол, за тие пари добар е....секоја честа батеријата. :)

Јас го имам 2 недели и до сега е ок, ми се нема закочено. Ме нервираат некои ситни работи (ко на пример не можеш да блокираш контакт без дополнителна апп, нема custom label на броевите во именик - има само mobile, work, home... а ако сакам да напишам ВИП или ОНЕ не може без апп, и ме нервира што броевите што ги примаш се во формат 070хххххх а пораките +38970хххххх па ако ги немаш двете варијатни во именик нема да ти го препознае контактот) а другото е топ сега за сега. Ми стигна информација дека има update на системот (тоа што го спомна некој погоре за мултитач и за некои багови, самошто не мора да идеш во салон туку се даунлодира) и ме интересираше дали некој го има инсталирано, дали е нова веризја на Android или?... Исто така има предупредување да направам back up на приватните информации бидејќи после апдејтот се бришеле - кои се тие информации (се' што е во мем на тел)?. Исто така сакам да знам дали може (ако евентуално не ми се свиѓа апдејтот) да се вратам на основната верзија (претпоставувам дека може со factory reset), колку место зафаќа во меморијата на тел (јас имам накај 40MB free а апдејтот вика дека е 61МВ голем - дали се ке се префрли во тел или може и на SD?)

Јас го имам 2 недели и до сега е ок, ми се нема закочено. Ме нервираат некои ситни работи (ко на пример не можеш да блокираш контакт без дополнителна апп, нема custom label на броевите во именик - има само mobile, work, home... а ако сакам да напишам ВИП или ОНЕ не може без апп, и ме нервира што броевите што ги примаш се во формат 070хххххх а пораките +38970хххххх па ако ги немаш двете варијатни во именик нема да ти го препознае контактот) а другото е топ сега за сега. Ми стигна информација дека има update на системот (тоа што го спомна некој погоре за мултитач и за некои багови, самошто не мора да идеш во салон туку се даунлодира) и ме интересираше дали некој го има инсталирано, дали е нова веризја на Android или?... Исто така има предупредување да направам back up на приватните информации бидејќи после апдејтот се бришеле - кои се тие информации (се' што е во мем на тел)?. Исто така сакам да знам дали може (ако евентуално не ми се свиѓа апдејтот) да се вратам на основната верзија (претпоставувам дека може со factory reset), колку место зафаќа во меморијата на тел (јас имам накај 40MB free а апдејтот вика дека е 61МВ голем - дали се ке се префрли во тел или може и на SD?)

Ќе ти ја симне на картичка ако имаш и незнам зошто да не ти се допаѓа update-от
Иначе телефонот е за никаде

Ќе ти ја симне на картичка ако имаш и незнам зошто да не ти се допаѓа update-от
Иначе телефонот е за никаде

Сони Експериа Миро го имаш работено?

НЕ
А иначе го пуштив update-от и сега не ми тргнува
Ќе земам ќе го фрлам веќе година дена ме мачи
Мене уште една недела и ке ми прај година дена. Зафркнат софтвер има,кочи на глупости, затоа сакам овој да му го дадам на брат ми а јас да си земам миро.
Според ГСМАРЕНА Балансот е подобар во батерија, големина на екран и сензитивност нна екранот ама сакам некој да ми потврди. :)

НЕ
А иначе го пуштив update-от и сега не ми тргнува
Ќе земам ќе го фрлам веќе година дена ме мачи
би ти го купил таков ако не ти праи кеиф, или некој друг да продава зачуван по реална цена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom