- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 12.774
- Поени од реакции
- 9.903
И ја немам што има врска..мушкост е битна..предница добар фарДебел сам ногу, и неам стомачни како твојте.![]()

И ја немам што има врска..мушкост е битна..предница добар фарДебел сам ногу, и неам стомачни како твојте.![]()
Дек си видел ти големо буре со мал чеп?И ја немам што има врска..мушкост е битна..предница добар фар![]()
Немој јавно па ти вака,ама скромен си ти знам.Дек си видел ти големо буре со мал чеп?![]()
Јас ништо не кажувам, ништо не изјавувам. Заклучоците секој сам си ги праве у неговата/нејзината глава.Немој јавно па ти вака,ама скромен си ти знам..а ја знаеш ли ти таа српската..''испод великог брда,велики кукуруз расте ''
![]()
Зашо не ги носеш витлерите на вечер?Не се турат слики со голема коса на интернет. Како страшило сам.![]()
Не сам јас метросексуалец. Јас сам селско дете.Зашо не ги носеш витлерите на вечер?
Ова сериозно во порака твое сликчеА мое сличе само по ПП.![]()
Само тапија да видам, без тапија не верувам. Плус ова ти е исто како на пазар секој нуди што има, па после може да се одлучи од кај да испазари.^ x 2
Предатори, гитла да ве нема, таксана е територијата.![]()
Јавно не ставам, инаку ако е заинтересирано девојчето да ме види ќе добие сликаШо тапија, значи зборот не вреди, м?
Ем дај да видиме понудата, стај твое сличе, па да бираме.![]()
Хаахах незнаев дека мудата се мереле со поставување на фотка на форумовЈок бурда!
Имај муда `ко кандидатот од погоре, па јавно во албум да видиме суратот.![]()