- Член од
- 1 март 2008
- Мислења
- 1.396
- Поени од реакции
- 1.050
neka ima bukvi beМуабетот е "whatever floats your boat". Уживај и ладисиго Миста.

neka ima bukvi beМуабетот е "whatever floats your boat". Уживај и ладисиго Миста.
Ај што го хејташ (неосновано) Мистеров, ама шо па ти смета Ма-Ста-Пе?tolku sakas da si edinstven i poseben da ne si ko drugite..poso ko mal ne te druzele...sakas da bides prv vo nesto...dovolno e da se vidi temata za trip hop i temata mista 93 ist si ko ovoj poezii so pisuva na forumov ma sta pe....drugar ne si prv u nisto....sfati....prv ke bides u neso samo ako ne si slusal rap i ako go pustas doma na tvoite....
Чекај, дали тоа ти чепкаш по мојава сексуална ориентација затоа што ти снемаа аргументи, и немаш што да кажеш контра? My work here is donevo hip hop kulturata...pederite nemaat mesto...te molam napusti...
Rapot kako smesna muzika bi rekol moze sekoj da tvori,pa duri i tie so najmal koeficient na intelegencija.vo hip hop kulturata...pederite nemaat mesto...te molam napusti...
А не е свесен колку работи од хип хоп културата се извадени од ЛГБТ заедницата. И колку нивни легенди од музичкиот правец или вртат кај двата пола, или својот пол. Ама ајде, да не им кварам гледиштаRapot kako smesna muzika bi rekol moze sekoj da tvori,pa duri i tie so najmal koeficient na intelegencija.
Ne treba ni znaenje ni vestina za ovaa muzika.
Koga mozat Muslimani zasto da ne mozat i gejovite kako Skorpi?
![]()
Ne slusam smesna muzika,ne me interesira,mnogu retko pustam po doma.А не е свесен колку работи од хип хоп културата се извадени од ЛГБТ заедницата. И колку нивни легенди од музичкиот правец или вртат кај двата пола, или својот пол. Ама ајде, да не им кварам гледишта![]()
Мхм.LGBT - toa dali znaci Lezbo / Gej / Bi / Trans ????
Ај ако сакаш објасни ми ја поврѕаноста на хип хоп културата и ЛГБТ заедницата?Мхм.
swag терминов што го џиткаат насекаде денешниве рапери е само еден не-толку-значаен пример од све.
Не биди дете со ова смешна музика. Ова е ко ја да кажам не слушам такви секташи што вриштат... Дебилна работа.Ne slusam smesna muzika,ne me interesira,mnogu retko pustam po doma.
Slusajte prava muzika Klasika i Metal.
![]()
Слушам се, од рок, до поп/соул, до хип хоп и електронска. За мене смешна музика е само турбофолкот и кантриNe slusam smesna muzika,ne me interesira,mnogu retko pustam po doma.
![]()
Klasika slusam Chopen, Bah, Mozart, Stravinski, Debussy, Haydn... ama metal brate ne mozam .... izvinjavaj mi se povrakja od taa muzika.Crkovna muzika od Jovan Zlatoust ili Jovan Kukuzel kje slusam bolje mi e nego li metal ......Ne slusam smesna muzika,ne me interesira,mnogu retko pustam po doma.
![]()
Немој, не сакам ноќни мори после да имаш.Ај ако сакаш објасни ми ја поврѕаноста на хип хоп културата и ЛГБТ заедницата?
Kakva rabota prasa,sekoja cest.Ај ако сакаш објасни ми ја поврѕаноста на хип хоп културата и ЛГБТ заедницата?
On docna se vkluci vo programata ....Слушам се, од рок, до поп/соул, до хип хоп и електронска. За мене смешна музика е само турбофолкот и кантри
Ова што Мистер го продуцира е далеку од смешно на пример. Земи прослушај и види.
te molam ne i tuka te molam ima dosta los rap uste i gey prava neeeeeeeeeee......zamini vo tvojata tema tamu...i ne go prljaj hip hopot so lgbt sranja....А не е свесен колку работи од хип хоп културата се извадени од ЛГБТ заедницата. И колку нивни легенди од музичкиот правец или вртат кај двата пола, или својот пол. Ама ајде, да не им кварам гледишта![]()