Хип хоп културата во Македонија

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
tolku sakas da si edinstven i poseben da ne si ko drugite..poso ko mal ne te druzele...sakas da bides prv vo nesto...dovolno e da se vidi temata za trip hop i temata mista 93 ist si ko ovoj poezii so pisuva na forumov ma sta pe....drugar ne si prv u nisto....sfati....prv ke bides u neso samo ako ne si slusal rap i ako go pustas doma na tvoite....
Ај што го хејташ (неосновано) Мистеров, ама шо па ти смета Ма-Ста-Пе?

Ве читам и не можам да ви се изначудам, остајте го човекот нека твори.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
vo hip hop kulturata...pederite nemaat mesto...te molam napusti...
Чекај, дали тоа ти чепкаш по мојава сексуална ориентација затоа што ти снемаа аргументи, и немаш што да кажеш контра? My work here is done :).

Инаку не, музиката е за сите. Ако ти смета тоа, не е мој проблем.

Уште чекам одговор инаку. Ако уопште го имаш.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Rapot kako smesna muzika bi rekol moze sekoj da tvori,pa duri i tie so najmal koeficient na intelegencija.

Ne treba ni znaenje ni vestina za ovaa muzika.

Koga mozat Muslimani zasto da ne mozat i gejovite kako Skorpi?

:)
А не е свесен колку работи од хип хоп културата се извадени од ЛГБТ заедницата. И колку нивни легенди од музичкиот правец или вртат кај двата пола, или својот пол. Ама ајде, да не им кварам гледишта :P

W

Werther

Гостин
А не е свесен колку работи од хип хоп културата се извадени од ЛГБТ заедницата. И колку нивни легенди од музичкиот правец или вртат кај двата пола, или својот пол. Ама ајде, да не им кварам гледишта :P
Ne slusam smesna muzika,ne me interesira,mnogu retko pustam po doma.

Slusajte prava muzika Klasika i Metal.

;)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Мхм.

swag терминов што го џиткаат насекаде денешниве рапери е само еден не-толку-значаен пример од све :).
Ај ако сакаш објасни ми ја поврѕаноста на хип хоп културата и ЛГБТ заедницата?

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754

;)
Не биди дете со ова смешна музика. Ова е ко ја да кажам не слушам такви секташи што вриштат... Дебилна работа.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606

;)
Слушам се, од рок, до поп/соул, до хип хоп и електронска. За мене смешна музика е само турбофолкот и кантри :D

Ова што Мистер го продуцира е далеку од смешно на пример. Земи прослушај и види :).

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050

;)
Klasika slusam Chopen, Bah, Mozart, Stravinski, Debussy, Haydn... ama metal brate ne mozam .... izvinjavaj mi se povrakja od taa muzika.Crkovna muzika od Jovan Zlatoust ili Jovan Kukuzel kje slusam bolje mi e nego li metal ......

W

Werther

Гостин
Ај ако сакаш објасни ми ја поврѕаноста на хип хоп културата и ЛГБТ заедницата?
Kakva rabota prasa,sekoja cest.

Ednoto e smesna muzika,nema umetnost vo nejze,a vtoroto ti e pravo na izbor ili si ili ne si,izmegju nema.

Mozes da gi povrzes kako sakas.Freddy bese gej,pa slobodno mozam da kazam deka Queen se nepovtorlivi.

;)

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Слушам се, од рок, до поп/соул, до хип хоп и електронска. За мене смешна музика е само турбофолкот и кантри :D

Ова што Мистер го продуцира е далеку од смешно на пример. Земи прослушај и види :).
On docna se vkluci vo programata ....

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
te molam ne i tuka te molam ima dosta los rap uste i gey prava neeeeeeeeeee......zamini vo tvojata tema tamu...i ne go prljaj hip hopot so lgbt sranja....

Kajgana Shop

На врв Bottom