3
321456
Гостин
Обично треба само да се почека, ама напиши им на фејсбук, https://www.facebook.com/ONE.mk, можеби ќе ти одговорат.Направив повеќе пати, еднаш ги имаше само нашите па после само странските. Незнам стварно што му е
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Обично треба само да се почека, ама напиши им на фејсбук, https://www.facebook.com/ONE.mk, можеби ќе ти одговорат.Направив повеќе пати, еднаш ги имаше само нашите па после само странските. Незнам стварно што му е
Види кој тие најблизок предавател за таму да ја насочиш антенатаНаправив повеќе пати, еднаш ги имаше само нашите па после само странските. Незнам стварно што му е
Земавме нов Бум ресивер, го приклучивме се како што треба ама ми ги дава само каналите од 21 до крај, а нашите не, како да го поправам ова?
Врти ја антената другар,македонските канали се на еден мултиплекс па очигледно цел тој мултиплекс не го фаќјаш...Пробај ова да не е, стисни Teletext и намести на Сите ТВ канали.
Telma, Kanal 5 i Mtv gi faka, drugi ne.Врти ја антената другар,македонските канали се на еден мултиплекс па очигледно цел тој мултиплекс не го фаќјаш...
--- надополнето: 16 декември 2012 во 21:09 ---
Дечки,дали можи некој од Скопје да скенира на Бумот,ме интересира дали ги пуштија од Оне дигиталните терестријални канали(националниве ТВ)пошто до 01.12.2012 требаше да се покриени 20% од домаќинствата,па претпоставувам дека прво во Скопје ке ги пуштат...
Благодарам на информацијата,изгледа не почнале со работа,а требаше до 01.12.2012 да покријат 20% од домаќинствата,а тоа најлесно се прави во Скопје,пушташ 1 предавател и имаш покриеност на 50% од домаќинстватаTelma, Kanal 5 i Mtv gi faka, drugi ne.
)Можи ке им го продолжат рокот...
http://one.mk/fixnettv-total.htmlЛуѓе, можете ли да ми кажете дали стварно е 999ден со Бумтв тој пакетот Fix/Net/Tv Total? Има некој таков пакет? Јас имам телефон и интернет, па еве сакам да земам за тие пари е едно Бумтв зошто и така си плаќам илјадарче.![]()
Па 400 минути кон ОNE мобилна и фиксна мрежа, е сеа ти се тарифира тоа ако ѕвониш на други оператори, сигурно на толку нема да е пак,..Абе знам за тоа, они така викаат, ама да не ми бапнат уште 500ден. плус.
Па 400 минути кон ОNE мобилна и фиксна мрежа, е сеа ти се тарифира тоа ако ѕвониш на други оператори, сигурно на толку нема да е пак,..
епа тогаш ќе си зеам. 
И ја не зборам многу на телефон, а го имам овој пакет од 999 ден, без пакет плус и ми доаѓа сметка од 1100 до 1200 ден
Незнам за АЕК, а за крадење не крадат, во тие пари што се над 999 денари претплатата, влегуваат разговорите со други мрежи плус за конференциска врска и презентација на повикувачка линја и уште за шпион на броеви кои те повикуваат, барем така пишува на сметкава. Овие 3 услуги можеш да ги исклучиш ако не ти требаат.Крадат малце а? А можам ли да ги пријавам во АЕК доколку ми стигне повисока сметка?
Незнам за АЕК, а за крадење не крадат, во тие пари што се над 999 денари претплатата, влегуваат разговорите со други мрежи плус за конференциска врска и презентација на повикувачка линја и уште за шпион на броеви кои те повикуваат, барем така пишува на сметкава. Овие 3 услуги можеш да ги исклучиш ако не ти требаат.
Ама тие се бесплатни.