Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ај не глумите лудило со тажни смајлиња, 90 години имал човекот, секоја коска а телото го болела, едвај чекал да замине... :)

Стварно треба да се бега од нет кога имаш за учење на факс.
Во новиот филм на Ларс Вон Трир главна машка улога го земал Шија Лебуф :facepalm::facepalm:
Ни лексилиум не ми помага сега.

Стварно треба да се бега од нет кога имаш за учење на факс.
Во новиот филм на Ларс Вон Трир главна машка улога го земал Шија Лебуф :facepalm::facepalm:
Ни лексилиум не ми помага сега.
Го мразам тоа лигле, појќе од Николас Кејџ го мразам...

Кога ќе сватите дека клинците ги создаваат улогите, т.е. напалените тинејџери :D

Барем така е кај 2 класа филмовите.

Па не е овој тинејџер, 26 години има. Ни-таму-ни-ваму :)

Абе ок Псај тоа , ама Ларс Вон Трир со мочково ? :confused:
Последна комбинација на режисер и актер која би ми паднала на ум дека ќе се деси.

Па тоа е, стално упаѓа во глупи комбинации. Наместо да си глуми во филмови со Џастин Тимберлејк кај што му е местото...
Мора да има луѓе по студијата кои викаат ок, ќе дадеме пари за филмот, ама... Ко во скечот на К-15 кога вика Тошо: малиов е најбољи у маало, само никој не го знае пошто работи во слаткара...

Незнам зш овде ми бришеш мислења, оваа е тема каде секој може слободно да си каже свое мислење

Оф топик си дури и во ваква тема. Каква врска има напис со убавина со филмови, режисери, актери, генерална дискусија?Има цел подфорум убавина, ама ќе да не ти е тебе филмот да пишеш за написот. А и не дека ти е прв пат.

Ова белким ти е доволно објаснување зошто нема да стои постот во темава. Ако ти е за безвезни провокации, рилекс малку. Подфорумов е таман за фини муабети.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom