Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.932
- Поени од реакции
- 20.764
добро е.. ме фати паника![]()
Де бе Годрик, од една дупка одма паника да се фаќало
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
добро е.. ме фати паника![]()
Летизен,цетризен...Некој антихистамин?![]()
Напиj се Fervex и легни си, кога ќе се разбудиш ќе се осеќаш 5 пати подоброДај ве молам бабини деветини кажувајте, настинав упм. Апчиња немам, ваму се е затворено, имам само парацетамол, аналгин и реглан. Значи кашлам и носот ми е затнат температура немам, али сум омалаксана. Пијам чај и лимон, али не помага. Дајте друго нешто што да направам?

Напиj се Fervex и легни си, кога ќе се разбудиш ќе се осеќаш 5 пати подобро![]()

Пробај со кафетин-колд мене тоа ми помага,прашај си докотор кој анти-биотик ти помага,ако забега работата со температурата,анти-биотик.Дај ве молам бабини деветини кажувајте, настинав упм. Апчиња немам, ваму се е затворено, имам само парацетамол, аналгин и реглан. Значи кашлам и носот ми е затнат температура немам, али сум омалаксана. Пијам чај и лимон, али не помага. Дајте друго нешто што да направам?

Дај кој знае она со препечен шеќер како се правеше, Луси_Лу; да не го знаеш рецептот?
Леандра тури пепел на такви глупости,не помага тоа.Дај кој знае она со препечен шеќер како се правеше, Луси_Лу; да не го знаеш рецептот?
Дај уште нешто од бабати споделиДе мор па ти, стави голема супена лажица шеќер у ѓезве и стаи на огин коа ќе стане карамел боја, сипи една шоља вода и нека проврие малу, и пиј после.

направи ко шо ти кажа Луси само место вода стави млеко и на крај стави пола мало лажиче путер, маргаринДај кој знае она со препечен шеќер како се правеше, Луси_Лу; да не го знаеш рецептот?

Затоа нешто чуден ми дојде нејзиниот рецепт, знам дека имаше маргарин и млеко, она сака ме отруенаправи ко шо ти кажа Луси само место вода стави млеко и на крај стави пола мало лажиче путер, маргарин![]()

Дрмни ракија маЗатоа нешто чуден ми дојде нејзиниот рецепт, знам дека имаше маргарин и млеко, она сака ме отруе
Фала ти.

Затоа нешто чуден ми дојде нејзиниот рецепт, знам дека имаше маргарин и млеко, она сака ме отруе
Фала ти.
)