Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе ме рамњаш со шошонците ли беНека клат и рамковните некоја слика да видиме како беше од таа страна на линијата, а и пошто треба да има 25 % застапеност за да биди во духот на рамковниот.
ЈБГ демократија што да се прави.
Јас колку што го прочитав насловот на темата гласиЌе ме рамњаш со шошонците ли бе![]()
ми пречи и не се прај многу паметенЈас колку што го прочитав насловот на темата гласи
Фотосерија- воен конфликт во Македонија.
Сега освем ако сами со себе не војувавме тогаш би требало да стават и тие некоја слика. И што ти пречи тебе тоа. Мене баш ме интересира како се сликале.
И сега што.ми пречи и не се прај многу паметен
Слушај не се прај многу паметен од такви филозофи како тебе отиде државата а тие што ги оставаа коските на фронт и што јас лично бев на нишан од тие твои гниди кои сакаш да ги гледаш , јас несакам да ги гледам тука оваа тема е за Македонските сили од конфликтот .И сега што.
Да си ја врзам главата?
Ајде контролирајсе или замоли го тој што ја почна темата нека го преправи насловот да биди поспецифичен за кој слики се работи.Слушај не се прај многу паметен од такви филозофи како тебе отиде државата а тие што ги оставаа коските на фронт и што јас лично бев на нишан од тие твои гниди кои сакаш да ги гледаш , јас несакам да ги гледам тука оваа тема е за Македонските сили од конфликтот .
А ако толку имаш желба оди у арачиново па изнагледајим се
Ајде контролирајсе или замоли го тој што ја почна темата нека го преправи насловот да биди поспецифичен за кој слики се работи.
А тоа што сакаш или не искрено не ме интересира баш многу.
П.с и не беше сами ти на фронт така да...
Вакви како тебе имам видено многу у животот , и нема шо да го замолувам јас , а ти очигледно навалуваш да ти стават такви слики , пошто поима немаш ни како изгледаат и не си ни свесен колку им пречат на друите .Ајде контролирајсе или замоли го тој што ја почна темата нека го преправи насловот да биди поспецифичен за кој слики се работи.
А тоа што сакаш или не искрено не ме интересира баш многу.
П.с и не беше сами ти на фронт така да...
Па и јас тоа велам, јас не ја отворив темата па да кажувам што треба да има или да нема. Ете можеби авторот сака да види се , а не само едната страна па затоа темата ја насловил така како што ја насловил.да точно дека не бил сам ама заслужува ГОЛЕМА почит така да те замолувам покажија
а да темата е за воениот конфликт не специфично за македонците барем додека не го променат насловот
ама па и кој би сакал да ги гледа сликите од шошонците Еве јас лично несакам затоа што се одвратни и ке ни ја упропастат темата
И јас многу во животот имам видено па не се фалам.Вакви како тебе имам видено многу у животот , и нема шо да го замолувам јас , а ти очигледно навалуваш да ти стават такви слики , пошто поима немаш ни како изгледаат и не си ни свесен колку им пречат на друите .
И оди исконтролирај се ти малце и нека почне да те занима дали мене ми пречи или не ...
Има и зашто да се фалам и се гордеам што бев на сите можни ратишта и му благодарам на бога што останав жив и здрав , ама ко ќе видам вакви ко тебе ми иде да кажам дека тие другите беа поарни и повеќе почитуваат .И јас многу во животот имам видено па не се фалам.
Другиот дел од текстот ке го игнорирам.
Jaс имам една слика од еден рамковен,од битката за Радуша.Нека клат и рамковните некоја слика да видиме како беше од таа страна на линијата, а и пошто треба да има 25 % застапеност за да биди во духот на рамковниот.
ЈБГ демократија што да се прави.