Bodhidharma
- Член од
- 17 септември 2011
- Мислења
- 10.783
- Поени од реакции
- 15.399
Каде се наоѓа тоа општество за кое овде се полемизира не ми е јасно?
Кажи ми најискрено кој би се замарал тебе да ти одговара на твоите неверојатни и постојани прашања?Каде се наоѓа тоа општество за кое овде се полемизира не ми е јасно?
Неверојатно е нели?Кажи ми најискрено кој би се замарал тебе да ти одговара на твоите неверојатни и постојани прашања?
Неверојатно навистина,додека ти пишуваш мислиња на под-форумот религија,ние останатите полемизираме дали можеш истото да го сториш,но без прашалник на крајот од реченицата.Неверојатно е нели?
Просто е неверојатно како општеството(системот) ги ебе у здрав мозок луѓето.....додека они полемизираат што допринело за пофино а што за погрубо да им влегуе.
Има за многу работи зошто и затоа, ама дали сакаш да знаеш е пресудниот момент.....а кој да знае, можеби и дали си способен да осознаеш.Неверојатно навистина,додека ти пишуваш мислења на под-форумот религија,ние останатите полемизираме дали можеш истото да го сториш,но без прашалник на крајот од реченицата.
Нема сомнеж дека твоите постови се полни со сентенциозност,но прашањето е дали постои твој пост во кој не прашуваш?Има за многу работи зошто и затоа, ама дали сакаш да знаеш е пресудниот момент.....а кој да знае, можеби и дали си способен да осознаеш.
Moжеби сум разочаран од твоите можности, и веќе преминува во реторичко прашање на кое нема потреба од прашалник....нели?Нема сомнеж дека твоите постови се полни со сентенциозност,но прашањето е дали постои твој пост во кој не прашуваш?
Со последниов пост во кои ме прашуваш дали сум способен да осознаам си се прикрил т.е си ставил точка наместо прашалник,викам јас паметен си ти,знаеш како.
Доста прашуваш нешто бе Франкфурт,како изгубен Германец си на форумов прашање,прашање,прашање,прашање и така до недоглед.Moжеби сум разочаран од твоите можности, и веќе преминува во реторичко прашање на кое нема потреба од прашалник....нели?
Е сега, ова->нели би требало да те натера да размислиш, за секој случај.
Што мислење сакаш бе заебан еден....не ли ти е јасно дека не мислам дека си дораснат за да читаш мислења, и затоа како на мало дете со прашања.Доста прашуваш нешто бе Франкфурт,како изгубен Германец си на форумов прашање,прашање,прашање,прашање и така до недоглед.
Дај некој заклучок веќе и од тебе да слушнеме нешто.
Е фала дораснат,имало Бог,си знаел да напишеш мислење без да прашаш.Што мислење сакаш бе заебан еден....не ли ти е јасно дека не мислам дека си дораснат за да читаш мислења, и затоа како на мало дете со прашања.
Еве ти со точка завршува.
Прво убиството е погрешно.Воопшто убивањето во име на Атеизмот(такво не постои) и во име на религијата не е баби и жаби.
Да си религиозен фанатик и да убиеш некого само заради што верува во друг Бог е тешка глупост.
Религијата не се злоупотребува,таква и е суштината да манипулира и го контролира народот,масата.Иако религијата се пропагира како љубов и разбирање,тоа не е така.
A Хитлер и национализмот незнам како ги вметна во целиов разговор.
Абе има начин како човек да се справи со такви како тебе, ама у реален живот. Само што не верувам дека би се осудил да садиш тикви. Вака на форум ќе мора да одговарам на вакви тролања.....ама ништо страшно, ќе попуни време измеѓу потези додека си играм шах.Е фала дораснат,имало Бог,си знаел да напишеш мислење без да прашаш.
Од денес па понатака сум религиозен !
Еј ми се закани пустиот.Абе има начин како човек да се справи со такви како тебе, ама у реален живот. Само што не верувам дека би се осудил да садиш тикви. Вака на форум ќе мора да одговарам на вакви тролања.....ама ништо страшно, ќе попуни време измеѓу потези додека си играм шах.
Може треба на безобразлук другачие да се реагира....ама не сум секогаш исто расположен. А у задње време па ми доаѓаат вакви како тебе па и смешни да ти кажам право хахаххх
Не си ни способен да разликуваш констатација од закана.....ама тоа е реалноста на форумот.Еј ми се закани пустиот.
Абе пријателе мој на форумов си утепан,а може да те замислам во живо каков утепан лик си.
Добро констатираше дека има начин.Не си ни способен да разликуваш констатација од закана.....ама тоа е реалноста на форумот.