Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој ти се маните ? женооЖените не ми веруваат.![]()
Ќе ја изгубиш кладбата. Не знам дали е правило или исклучок, но со спонзоруша најлесно се гради иднина.Секако дека се генерализира, мене не ми смета воопшто, све што сакате кажете си, јас го изнесувам мојот став, и логичното размислување, колку и да сака некој спонзоруши, се кладам дека не би му било сеедно ако треба со таква во иднина да гради семејство.
Ќе ја изгубиш кладбата. Не знам дали е правило или исклучок, но со спонзоруша најлесно се гради иднина.
Ќе ја изгубиш кладбата. Не знам дали е правило или исклучок, но со спонзоруша најлесно се гради иднина.

Не, убаво си кажав. Уште попрецизен збор е куртизана.Аха, ако џебот ти е без дно.
Да не мислеше на радодајка, а не на спонзоруша?![]()
Море, оваа и паметна. Машала, машала, од прва го погоди.Со зборовите на мајката на еден мој другар, мажите сакаат ....
... доручек, ручек, цицка, пи*ка.
Толку.
Велам јас едноставни се мажите, ама никој не ми верува.![]()
Не, убаво си кажав. Уште попрецизен збор е куртизана.
Секој си има свој вкус, затоа не ме изненадува некој да бара и нешто друго.

Кога ќе се закуќи нема потреба да работи. Треба само да гледа деца и да ужива.Дамата со камелии, м?
Мислиш на тоа со тоа што таа ќе заработува на страна, ќе го полни заедничкиот буџет и ќе ја ,,гради,, иднината на двајцата, па сите среќни и повеќе од задоволни?
![]()

Ми го зема со уста , тоа сакав и јас да го кажамСиромашна
Грда
Глупава

Сиромашна
Грда
Глупава