- Член од
- 10 август 2008
- Мислења
- 744
- Поени од реакции
- 266
Можеби тебе ти изгледало супер, на женската и` вриело од внатре, па после (малце со закаснување) ти зоврело и тебе?Да и јас сум приметил кога се изгледа супер врие нешто од внатре.

Можеби тебе ти изгледало супер, на женската и` вриело од внатре, па после (малце со закаснување) ти зоврело и тебе?Да и јас сум приметил кога се изгледа супер врие нешто од внатре.
Жените најчесто покажуваат кога им врие а машките чуваат во себеМожеби тебе ти изгледало супер, на женската и` вриело од внатре, па после (малце со закаснување) ти зоврело и тебе?![]()
Maшките понерелеватни работи кријат мислам (од моево искуство), не кријат ако врската не ја бива. А има катиљ жени, трпи, трпи и еден ден ќе прекипе лончето, па мажот ќе се прашува зошто, како, ништо не вриеше...Жените најчесто покажуваат кога им врие а машките чуваат во себеали добро се дешава и обратно..иако ретко
Верувај, сите ние сме виделе повеќе моми кои се дигнати и одбиваат момци...него момци кои одбиваат моми. Сигурно некој напатен дуплекс, кој уште не знае дека е дуплекс, одбива девојка.Не е декa сум кој знaе колку дигнaтa и декa глумaм нешто, aмa сум виделa кaко постaпувaaт некои мaшки когa им се пуштaле девојки. Дигaње, пa дури и безобрaзност. Не се сите тaкви нормaлно, но што знaм. Сепaк почитувaм мaшки кои се директни и упорни и повеќе би му дaлa шaнсa нa упорниот, директниот и хрaбриот отколку нa некој лепотaн. Сaкaм мaшкото дa ме освојувa. Тоa си е мој стaв...![]()
А зашто на пример ти не го направиш првиот чекор и не иницираш средба? Не мора да чекаш он да те покани.Зошто машкиве преку фб се мачо типови, се пуштаат, изјавуваат љубови и те опсупуваат со комплименти, а во живо не знаат ни 3 збора да кажат? Или се е како што треба на фб, а не иницираат средба, од што се плашат?
пр. со еден се утепавме од допишување скоро година една, а за средба не му текна, толку ли му бев само инспирација за тепање на време на фб?
Очекував вакво прашањеА зашто на пример ти не го направиш првиот чекор и не иницираш средба? Не мора да чекаш он да те покани.
Океј, не мораш директно да го поканиш, ама дај му до знаење барем дека би сакала да се сретнете некад. И не ми е јасно, од една страна се понашаш како да ти е сеедно, а од друга бараш совет. Размисли малку, може и тој „незаинтересираниот“ од другата страна на компјутерот го мисли истото што и ти-дека ти си незаинтересирана пошто не си покажала никаква заинтересираност за средба.Очекував вакво прашањеПа ете, од причина што секогаш сум била против нет-средби и запознавање преку интернет, ама сега кога гледам дека таквите средби се успешни и земаат се поголем замав зошто таму сите се најхрабри за да закажат средба немам ништо против тоа, ама не би иницирала прва од кои причини и јас не знам, ама можда заради гордоста што е глупава причина не би иницирала никогаш прва иако ги оправдувам храбрите девојки кои први го прават тоа, а не чекаат на него.
Можда некогаш и би иницирала, ама мора да има силна причина за тоа, а средба после 1 годишно допишување не ми е и некоја силна причина кога другиот од другата страна на компјутерор прв не инсистира и не е заинересиран, кога би бил, можда би прифатила.
Индивидуално е тоа да знаеш. Си погодила со такво машко да пишуваш, или е батката дрво и се срами да те покани, или не е заинтересиран едноставно гледа да си го пополни времето му е интересно да има со кого да тепа време. Ме интересира дали го познаваш инаку досега дали го имаш видено, не средба договорена, туку дали го знаеш од секојдневен живот. Бидејќи како што е дојдена работава на фб сите некако се мачо типчина, јака фаца, јако тело и тн. Го гледаш во живо братот ко од планина дојден, никаков.Зошто машкиве преку фб се мачо типови, се пуштаат, изјавуваат љубови и те опсупуваат со комплименти, а во живо не знаат ни 3 збора да кажат? Или се е како што треба на фб, а не иницираат средба, од што се плашат?
пр. со еден се утепавме од допишување скоро година една, а за средба не му текна, толку ли му бев само инспирација за тепање на време на фб?
ОК најверојатно кога го знаеш, ги имаш видено сликите на фб , го знаеш и во живо ОК. Али познавам и машки и женски, на фб гледаш едно, одиш да се сретнеш во живо MUHAHAHA. Златен фотошоп и нема зима за никој. Сите ко манекени и манекенки на фб.Па да речеме дека го знам, ама онака само од гледање, очигледно дека или нема храброст или чека некое подобро време или ти тоа што го кажа, друг одговор нема![]()