Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување Време на започнување
На Виса Интернет картица, да речеме иам 200 денари, а порачката од британскиот амазон е 700, ќе пројде пратката, ќе бидам минус у картица, па со наредно ставање пари ќе ми ги земе тие 500 денари, или воопшто нема да пројде пратката?

Имал некој вакво искуство?

На Виса Интернет картица, да речеме иам 200 денари, а порачката од британскиот амазон е 700, ќе пројде пратката, ќе бидам минус у картица, па со наредно ставање пари ќе ми ги земе тие 500 денари, или воопшто нема да пројде пратката?

Имал некој вакво искуство?

Незнам како иде со виза интернет, ама јас колку што знам на ниту една дебитна картичка неможеш да идеш у минус. Така да 99% трансакцијата ќе ти биде одбиена.

Незнам како иде со виза интернет, ама јас колку што знам на ниту една дебитна картичка неможеш да идеш у минус. Така да 99% трансакцијата ќе ти биде одбиена.
Може да оди во минус и со дебитна, ама само во случај доколку на трансакциската има дозволен минус.

Абе јас сум слеп или...кај се гледа колку кошта шипинг за Македонија мајкему? На ниеден производ неможам да најдам:icon_lol:
Со години нарачувам од Ибеј, сега сакав да видам нешто на Амазон неможам да се снајдам.
Еве еден производ, ама ме интересира и на другите кај се гледа шипинг.

Абе јас сум слеп или...кај се гледа колку кошта шипинг за Македонија мајкему? На ниеден производ неможам да најдам:icon_lol:
Со години нарачувам од Ибеј, сега сакав да видам нешто на Амазон неможам да се снајдам.
Еве еден производ, ама ме интересира и на другите кај се гледа шипинг.

неможе да се испорача кај нас ..

гледај наназад мислењата, имам постирано AddOn за Chrome со кој можеш да видиш дали доставуваат кај нас или не ..

колку би ме фатило царина и ддв ако купам мобилен од 370 долари, и достава 50 долари, доставата е федекс за 3 дена па ме интересира и тие колку ке побарат провизија кога ке го добијам

колку би ме фатило царина и ддв ако купам мобилен од 370 долари, и достава 50 долари, доставата е федекс за 3 дена па ме интересира и тие колку ке побарат провизија кога ке го добијам
види цариник за царината да видеш ако ти го царинат...и федекс ногу пари ке ти земат заради користење на услугата нивна

Јас сакав да порачам Led watch ама неможам да направам акаунт ..:/

Може помош?

Нарачав маска за телефон од британскиот амазон. Пројдоа 2 ипол недели, не стигна, го контактирав селерот на меил, ми кажа дека можно е да има утка во адресата, му ја пишав пак адресата, ми кажа дека маската е препратена. Веќе 2 недели може пројдоа пак, маската ја нема уште. Што можам да направам сега? Да си ги вратам парите? Да чекам?

Инаку, од кога ја нарачав маската, после недела ипол нарачав албум исто од британскиот, стигна за некои 10 дена.

Здраво , ако можи да ми каже за МТУРК , направив профил и сега кои се задаците со треба да ги вршам видов има повеке, незнам што треба да правам со тиа задачите некои мозе ли да ми даде за пример некоја најпроста задача отприлика што треба да се прави ?

Здраво , ако можи да ми каже за МТУРК , направив профил и сега кои се задаците со треба да ги вршам видов има повеке, незнам што треба да правам со тиа задачите некои мозе ли да ми даде за пример некоја најпроста задача отприлика што треба да се прави ?

Мтуркот неможе да ти се објасни тука на кајгана, секоја задача си има свој опис како да се изработи, ако не знаеш англиски не ни почнуј со мтуркот оти нема да се снајдеш.

Мтуркот неможе да ти се објасни тука на кајгана, секоја задача си има свој опис како да се изработи, ако не знаеш англиски не ни почнуј со мтуркот оти нема да се снајдеш.

Се снајди поцнав да вршам задачи , сега само ме интересира кога си готов и стишкас субмит за колку време треба ти исплакат?????

Се снајди поцнав да вршам задачи , сега само ме интересира кога си готов и стишкас субмит за колку време треба ти исплакат?????

Секогаш е различно, некогаш може да ти платат за 2 мин. некогаш за 2 дена, некогаш и по 10 дена знаат да развлечкуваат. Иначе 30 дена е максимум што може да се случи да чекаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom