- Член од
- 4 јули 2009
- Мислења
- 4.795
- Поени од реакции
- 3.493
на процесоротКулер на процесорот? Кулер на напојувањето? И двете се опасни по системот и препорачливо е да ги средиш.
на процесоротКулер на процесорот? Кулер на напојувањето? И двете се опасни по системот и препорачливо е да ги средиш.
Момак среди тоа што поскоро, да не речам итно. Можеби нема да ти рикне процесорот, бидејќи имаат заштита од прегревање, ама може и да рикне. Пази само на кој сокет ти е процесорот и тркни до Анхоч или Сет и земи кулер. Имаш евтини од 400 денари па нагоре. И паста на заборавај.на процесорот
Треба специјален монитор/лаптоп за да играш/гледаш во 3D.Може ли некој да ми каже дали на Dell Inspiron N5110 со nVidia GT525M графичка може да се гледаат 3D филмови? Графичката мислам дека има подршка за играње на игри во 3D но мислам дека треба специјални очила за тоа па ме интересира дали со истите наочари може да се гледаат и филмови.
Ахам, значи ништо од моето гледање на 3D филмови на лаптопот... По се изгледа ќе мора си купам еден 3D телевизор и Blu-Ray плеер ама "солени" се упм...Треба специјален монитор/лаптоп за да играш/гледаш во 3D.
Тука максимум ќе можеш она најчкартното 3D со картонските наочари со зелена и црвена фолија.
Инсталирај Bluescreenview, и направи скриншот од тоа што ќе го обележи како црвено, и постирај го тука (кликни на еророт пред да направиш скриншот)Здраво кајганџии имам сериозен проблем со PC ,вчера почнав да играм и наеднаш ми се појави плаво со бели букви неможев да запамтам што пишеше зошто пребрзо се исклучи PC-во , го форматирав и после то пак ми се појави плаво со бели букви и едвај го уклучив компјутер и пред да стартуват windows ми пишеше Warning System reset by watchdog или watching!(незнам точно) Please check overclock system ,значит ни го имам overclockovano ништо немам чепнато.Ви благодарам.
Ок,моментално го рестартирав PC-во и ми напиша Floopy Disk Fail (40)...Инсталирај Bluescreenview, и направи скриншот од тоа што ќе го обележи како црвено, и постирај го тука (кликни на еророт пред да направиш скриншот)
BiostarХммм, ова мене ми изгледа на проблем со матична, премногу би било да имаш проблеми и со хард и со USB порти, во ист момент.
Каква матична имаш?
Модел? ако не знаеш како да видиш инсталирај CPU-z и прочитај ми што пишува во mainboard табот.Biostar
П.С. Не е лошо да ми дадеш Team Viewer да проверам све што треба на раат, вака не верувам дека ќе имам уште долго воља да пишувам.....
Не, а и да се наоѓаат, Asus и MSI прават многу подобри графички, и се наоѓаат тука.На EVGA графички се наоѓаат уште кај нас или?