Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Не. Левандовски е подобар :coffee: Само и двајцата имаат фаца презимиња. Џеко и Левандовски. :LOL:

Има повеќе потенцијал, ија тоа мислам. Ама Џеко е играч сличен на Лева, би било добра замена без да се менува системот и убеден сум дека Клоп може да го напредне.

Има повеќе потенцијал, ија тоа мислам. Ама Џеко е играч сличен на Лева, би било добра замена без да се менува системот и убеден сум дека Клоп може да го напредне.

утре само без Шмелцер е Дортмунд така? ништо чудно Гросхојц да игра лев бек :)

мислам лесно ќе ги тепаат Хофенхајм,а во средината Лајтнер со Гундоган ќе играат штом ги нема овие..
Не е за подценувајне Хоффенхајм, на Дортмунд тешко му оди со овие али во лоша состојба се сега. Мора да се тепа.

Не е за подценувајне Хоффенхајм, на Дортмунд тешко му оди со овие али во лоша состојба се сега. Мора да се тепа.

ептен слабо играат оваа сезона катастрофа се а после предходниот кикс треба утре да ги отворат овие..

Левандовски е технички многу поспремен. Ама не би било лоша зделка размена за Џеко и пари.

Џеко и некој добар талент, пример Волски од Легиа.
Абе вие сите пољаци ги собравте :LOL: Туку јас ќе си се префрлам на Бундес лигата. Ионака ги пратив оние лоботомираните ливерпулски навивачи у пизду материну па почесто ќе се дружиме. Од колку утре?? Ме мрзи да барам

Абе вие сите пољаци ги собравте :LOL: Туку јас ќе си се префрлам на Бундес лигата. Ионака ги пратив оние лоботомираните ливерпулски навивачи у пизду материну па почесто ќе се дружиме. Од колку утре?? Ме мрзи да барам

15:30 CET :)

Салиховиќ најави 3:0. :)Нека се припреми Вајденфелер за слободните хехе.:)

Ништо Igorcemk зајде овој вчера

703022429.jpg

http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.ne...GAgwSmuhagsqiKgv6Mqp0GrwJGHKYPu3K~hToNYm0aBA_

Хахаха :icon_mrgr: Супер тип е Кагава, после некоје време и ја одфрла Јапонската скромност. Ова од прославата е?

да да, се флекосале вчера :) еве ти и видео како игра на Гангам стајл, само пази, пара уши пењето :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom