Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска по прв пат во мојот живот се случи женско да иницира контакт со мене.
Таа ме адна на фб пред некое време, денеска таа прва ми пиша...
Свака и част.
Повеќето немаат храброст едноставно.

И така ја ќе си одам на кафе со една ептен храбра женска.

Пошто се девојки и така треба да биде.Мажот е напаѓачот,жената е пленот.

Пошто половата еднаквост е супер само кога таа им одговара на жените. Полова дискриминација е прифатлива кога не им иде нешто у прилог и кога се наоѓаат во ситуација кога они треба да направат нешто што не им е по кеиф.

Има некои дрољи, седат така ко гуски и чекаат некое машко да ги понуди со нешто и да одјебат само, за да се фалат после по ФБ корпа мавнале. Како на еден роднина мој летово, заедно бевме искочени и ја понуди една што беше до нас со уште три гуски едни скапи цигари од странство купени што се поскапи од сељанката :tapp: и оваа ни да каже извини не ни било што само ја крена раката демек не ми прави муабети, те одбивам. Мори бегај таму, неуспешен абортус. Едно пиво го тегнеа цела вечер и ќе ти се праат после шема :D

Онтопик да си кажам за мене, ако ми се свиѓа некој не чекам да ми приоѓа никој не патам од никакви комплекси. Со овој што сум сега јас го повлеков првиот потег и не се покајав.

Онтопик да си кажам за мене, ако ми се свиѓа некој не чекам да ми приоѓа никој не патам од никакви комплекси. Со овој што сум сега јас го повлеков првиот потег и не се покајав.
Сигурна си за ова?

Па пошто супер ми е врската , мислев се подразбира:)

Е баш кога изгледа дека е се супер нешто одвнатре вари и кога тогаш мора да излезе на површина.

Абе сеа излегло или не излегло живи биле па видели, сеа за сеа супер е.

Да и јас сум приметил кога се изгледа супер врие нешто од внатре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom