Среќен роденден Little Miss Communism a.k.a. Jagod4e

• Креатор на темата Креатор на темата Mussolini
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mussolini

Гостин
Значи Little Miss Communism јавно сакам да те честитам роденденот и ти посакам се најдобро у секое можно поле!! Не те познавам многу време ама за тава малку време шо те познавам можам да кажам оти баш си срцка :pipi: :*

Со почит, Provenzano ;)

П.С. Не биди комунистка.. не е убаво :D

Ај среќен роденден.
Најмногу ме нервира на овие честиткиве и поздравиве на родендени, мажачки, слави, врски или шодаенешто, тоа што славеникот ќе се јави на крајот од денот или пак наредниот ден ќе изнастега лајкови и ќе се заблагодари на честитките.
Сите до еден така прават, демек не отвориле фејсбук или форум што е сега скоро исто дента воопшто.
Јас кога правев роденден на фејсбук :D, и сменав статус од Married во In Relationship (добро прочитавте) уште во 8 часот утрото им се заблагодарив на еден пријател од Индија и еден пријател што работи во Сибир за честитките.

Ај среќен роденден.
Најмногу ме нервира на овие честиткиве и поздравиве на родендени, мажачки, слави, врски или шодаенешто, тоа што славеникот ќе се јави на крајот од денот или пак наредниот ден ќе изнастега лајкови и ќе се заблагодари на честитките.
Сите до еден така прават, демек не отвориле фејсбук или форум што е сега скоро исто дента воопшто.
Јас кога правев роденден на фејсбук :D, и сменав статус од Married во In Relationship (добро прочитавте) уште во 8 часот утрото им се заблагодарив на еден пријател од Индија и еден пријател што работи во Сибир за честитките.
И што да се пишува грди работи ...па тоа се основните правила беееее :cautious::D
а за тоа демек не отвараат , си ѕиркаат по малце ама само по малце и бројат поздрави :LOL:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom