Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Молба за совет - низ форумов не сретнав нешто за DAW (digital audio workstation) конфигурации за работа во CUBASE. Заради ограничениот буџет планирам i5- 3470, па ако може предлог за што поефтина матична со PCI слот заради постoечко firewire и што поевтино соодветно напојување. Веќе имам 2 TB хард диск(WD), 6 (2+4) GB RAM DDR 3 и графичка NVIDIA 9500. Однапред фала
CPU: i3-3220 = 7000Препорака за конфуигурација со монитор до 34000 ден??
Фала на одговорот.95% се исти.
Фала на одговорот.
Да не знае некој да не ги има овие слушалки кај нас, или во некој од соседните држави, или ќе треба да ги порачам?
http://www.astrogaming.com/a40-audio-system-astro-edition
Гејминг и коментари(youtube).Сакаш да си ги фрлиш парите во ветер? за тие пари се зимаат 10x подобри слушалки.
За гејминг ли ти се?
Да ти даде чичо предлог еден?Гејминг и коментари(youtube).
Можеби кога го поставив прашањето, требаше да се изјаснам подобро, но не ми се потребни слушалки за музика, а и знам за кој аудиофилски слушалки зборувашДа ти даде чичо предлог еден?
Слушалкиве се 200 евра.
За тие пари што можеш да купиш?
1. Аудиофилски слушалки за слушање музика на вистински начин (100-на евра)
2. Звучна карта за игри, и за музика, ќе можеш да осетиш од каде ти доаѓаат противниците ќе овозможи 10x подобар звук, него со онборд звучната на матичната (55 евра)
3. Гејмерски слушалки со микрофон и слични работи (50 евра) кои ќе вршат иста работа како тие од 250 долари.
Значи 2 пара слушалки, 1 звучна, и уживање во игри/музика далеку поголемо него само со слушалките од 200 евра.