Мажи > жени

Член од
9 септември 2008
Мислења
769
Поени од реакции
322
Знаеш што ми е најсмешно ? :) што секогаш се наоѓа некој што ми суди без да ме познава :) нејкам да коментирам на кој ми личиш глупо ми е :) ... нема никогаш да бидам ни половина маж сиротиот јас :place::pos:

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Знаеш што ми е најсмешно ? :) што секогаш се наоѓа некој што ми суди без да ме познава
Јас не ти судам тебе, тука коментирам што мислам врз основа на твоето мислење од темава, а како да го напраам тоа поинаку ако не вака?

јас си кажав мое мислење, ти твое caoprijatno

S

Sheldon Cooper

Гостин
Аман бе луѓе. Сексизам во 21 век? 2013 ни е на прагот а некои уште отвараат вакви теми...

Член од
9 септември 2008
Мислења
769
Поени од реакции
322
Се надевам виде што значи тоа whaeva mane па баш и затоа го избриша твојот циркузен коментар :pos: да ти кажам најискрено ради минативе коментари помислив дека си женско петле:) ама кога видов што си пишал за whateva mane тоа верувај беше доста за мене нема потреба повеќе да коментирам :pos:

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Се надевам виде што значи тоа whaeva mane па баш и затоа го избриша твојот циркузен коментар :pos: да ти кажам најискрено ради минативе коментари помислив дека си женско петле:) ама кога видов што си пишал за whateva mane тоа верувај беше доста за мене нема потреба повеќе да коментирам :pos:
Го избришав оти не вреди да ти објаснувам. Mane? Не знаеш шо сакаш да кажеш оти си толку неписмен, па затоа ти препорачувам воопшто да не користиш англиски. Mane е грива, пример од коњ, а Man е изразот кој што сакаше ти да го употребиш.

Член од
9 септември 2008
Мислења
769
Поени од реакции
322
Ти мене најде да ми кажуваш како зборат во Мемфис луѓето ? не сум јас тој што е неписмен него ти си и еве сега ќе ти докажам...тоа е кажано со друг акцент многу нормално дека сите луѓе не зборат исто во Америка како и во Македонија...еве ти неколку примери...во Скопје ние викаме Мастика додека во Велес викаат Саказ,во Струга,Охрид натака луѓето викаат ќе те операм а ние во Скопје викаме ќе те истепам...едноставно има куп примери еве неколку на амерички...Wat it do mane > What are u doing man > What's happening brother > What it do bruh... Ајде кажи сега дали сум неписмен или ти не разбираш некои работи ама искрено
--- надополнето: 15 декември 2012 во 15:00 ---
we-trippy-manes (1).jpg

Ова ти личи на грива од коњ или ти личи на ние трипаме човече :pos:

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Мене ми личи дека си влезен у некој амерички филм и сеа тука продаваш муда за бубрези у стил: ,,Jа сум кул пошто знам како зборат у Мемфис, вие не сте."
Али ако тоа те прави среќен, слободно продолжи си.

Член од
9 септември 2008
Мислења
769
Поени од реакции
322
Незнам каде виде дека се правам кул...o_O жими се незнам, или може ти се малку дикле па не сфати дека он прв почна да продава бубрези у стилот не сум знаел англиски...така да морав да му објаснам o_O што да правам кога не ме разбирате и кога сум магнет за хејтери ? вие ќе продолжите да мразите а јас ќе продолжам да се смеам :)
--- надополнето: 15 декември 2012 во 16:49 ---
haters_are_going_to-5811.jpg

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Сум пишал и претходно ама ме мрзи да барам....прекрасно бре.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
10 razlika izmedju muškaraca i žena

1.NADIMCI
Ako Maja, Verica i Jelena sede u kafiću i piju kafu, jedna drugoj će se obraćati sa Maki, Veki, Jeco...
Ako Dragan, Vlada i Milan gledaju utakmicu ispijajući pivo, jedan drugom će se obraćati sa Debeli, Glavonjo ili Guzo.

2.NOVAC
Muškarac ce dati 100 din za stvar koja košta 50 din, ako mu to stvarno treba...
Žena ce platiti 50 din, za stvar koja košta 100 din, iako joj ta stvar uopšte ne treba, ali je bitno da je bila na rasprodaji.

3.KUPATILO
Muškarac ima 5 stvari u kupatilu: četkicu za zube, pastu za brijanje, brijač, sapun i peškir.
Prosečan broj predmeta koje žena drži u kupatilu je 337, od kojih većina predmeta predstavlja pravu misteriju za muskarca

4.PREPIRKE
Žena ima poslednju reč u svakoj svadji.
Bilo šta što muškarac kaže posle toga, početak je nove svadje.

5.ŽIVOTINJE
Žene vole mačke.
Muškarci kažu da vole mačku, ali čim ga žena ne gleda on će je šutnuti

6.BUDUĆNOST
Žena brine o buducnosti dok se ne uda.
Muškarac uopšte ne brine o budućnosti... dok se ne oženi.

7.USPEH
Uspešan muškarac je onaj koji zaradjuje više nego što njegova žena može da potroši.
Uspešna žena je ona koja nadje takvog muškarca.

8.BRAK
Kada stupa u brak, žena očekuje da će se njen partner promeniti.
Kada muškarac stupa u brak on očekuje da se njegova draga neće promeniti, ali ona to ipak čini.

9.GARDEROBA
Žena se doteruje kada ide u kupovinu, kada ide da baci djubre, kada se javlja na telefon, čita knjigu, zaliva cveće...
Muškarac se doteruje za venčanje i kada ide na sahranu.

10.BUDJENJE
Kada se probude, muškarci izgledaju isto kao i kada su legli.
Ženama se tokom noći nešto dogodi, pa ujutru ne liče na sebe.

Kajgana Shop

На врв Bottom