Република Унгарија и официјално го призна уставното име на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата HITCH
  • Време на започнување Време на започнување
Прекрасен компромис за ветото од Грција - ове е голем успех за нас.
Очекувајте во наредните 20 години уште толку блокади за во ЕУ и уште 20 земји да не признаат во наредните 20 години.
Времето работи за нас, полека ама сигурно.

Централната прослава ќе се организира во скопската населба Маџари.:vozbud:

ЕУ викаше диктатор тој Маѓарот/Унгарецот прајминистер.Ама нас да ни е убо.

Овие почнаа да се заебаваат со нас.

Нема врска,јас имам другар кој се дружи со девојчиња,а и со машки ништо од широкиот избор не плеснал. :pos:

Ne e poentata u toa sto nas ne priznavaat tuku u toa sto edna po edna clenkite i vrtat grb na cigankava....A so se odnesuva do vlez u EU ke si pocekame edno 20 god i ic k ne mi cue i taka mladosta mi pomina vo tranzicija.....

И нас некој да не прифати такви какви што сме без никакви услови....

Оваа признавање ништо не помага , 100 и кусур држави заедно со САД не имаат признаено , но проблемите сеуште се тука.

Оваа признавање ништо не помага , 100 и кусур држави заедно со САД не имаат признаено , но проблемите сеуште се тука.
Од кај па ТИ сега се појави мудроштиње да делиш, а?
Мора учка да ни каже очигледното?
Или се ситиш?
Калимеро, и ти си граѓанин на оваа земја.

Овие почнаа да се заебаваат со нас.

Овие, Австо - Унгарциве, сега ни се најголеми пријатели, не гледаше на вести?! Сега сме си братски народи, најголема поддршка ни даваат. Професорот на Шител цело време само за тоа зборат со другарката Ивона.

Овие, Австо - Унгарциве, сега ни се најголеми пријатели, не гледаше на вести?! Сега сме си братски народи, најголема поддршка ни даваат. Професорот на Шител цело време само за тоа зборат со другарката Ивона.
Каде беа кога пред сто години не делеа на парчиња?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom