стајлинг 84' , рука у џеб му изигравам шизик на дедо мразтој стајл...па тој држачки став со раката у џеб,па тој психоделичен поглед
патем никогаш не ме лажеле со дедо мраз и подароци под елка......too smart for that shitty story
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
стајлинг 84' , рука у џеб му изигравам шизик на дедо мразтој стајл...па тој држачки став со раката у џеб,па тој психоделичен поглед
патем никогаш не ме лажеле со дедо мраз и подароци под елка......too smart for that shitty story
![]()
![]()
ват??404 Not Found![]()
deeeeee de- nikogash![]()
Не ја гледам сликата на ACTION стави ја пак![]()
staviќе ме кандисате да најдам и јас некоја слика да ја скенирам.
еј, кажете кој што сака во пакетчето за нова година? јас сакам гоооолемо нестле црно чоколадо![]()
ќе ми требаат неколку дена, ноќе ставам. знам дека имам една со дедо ми во зена парк, а и во чаир во градинкаstavi![]()
а и по дома-даа знам , ние во школо цртавме на прозорите со темперни дедомразовци , снешковци , снегулки
и секогас ден пред нова година праевме забава со еден еклер и сокче
а да и лотарија имаше
силвестер сталоне рамбо балоне ајмо овде пиратки![]()
![]()
Ја незнам шо чурук се луѓево ич да не се живеело со предновогодишен и божиќен дух ...
како можеше ова- секој ден-три уназад во исто време да се пишува на темава????????![]()
ноќна инспирација
а, ова пиратки- многу ме потсеќаат на бугарите- имаа песна ратка-пиратка![]()
дедо мраз се логира само ноќе
како можеше ова- секој ден-три уназад во исто време да се пишува на темава????????![]()
ноќна инспирација
а, ова пиратки- многу ме потсеќаат на бугарите- имаа песна ратка-пиратка![]()