Подарокот што сте го барале како дете , али никогаш не сте го добиле

Многу послушно дете си бил :)
Јас како дете а сретнев кученце (или маче) на улица дома си го носев (исто во стан). Ги збеснував моите :)
Немаше шанси да да донесам куче или маче дома, ќе летав со се него низ врата ха ха ха, барем така ме плашеа како дете . Ама затоа низ маало со сите кучиња си играв, ги прихранував и штитев . :)

Jedah напиша:
Stvarite sto gi sakav kako mal gi kupiv koga stanav golem i se vrabotiv.​
Svativ deka ne mozes da se potpres na nikogo osven na sebesi​

Da Myers ne me sakaa moite. Ne me sakase ni Makedonija koga vo '93 i '95 tatko mi i majka mi ostanaa bez rabota i nemav pari da idam ni na edna ebana skolska ekskurzija.

Koga site drugari ke kupea slikicki od 15den za Panini album ja kupuvav cokolado. Zasto ja znaev vrednosta na parite

Togas nemas pricina da vikas deka na ovoj svet mozes da se potpres samo na sebe.

I ne ja pravi situacijata kako samo ti da si napaten vo svetov.

Imas kompjuter, i sedis na Kajgana forumot, I think you'll be just fine.

Сакав ама ете... не добив :D
aletta_ocean_aletta_o_green_05_7rjykcV.sized.jpg
И шо ти викаа - Но Но није то за децаа :D

Сега ми текна, како дете исто така барав патики што светкаат. Не ми ги купија бе, затоа што на тетка ми пријателка и кажала дека нејзиното дете имало такви патики и биле многу неквалитетни што брзо се кинеле. :facepalm: Место нив ми купија оргинал рибок патики со воздушни перничиња и ме убедуваа дека доле кај перничињата светкаат, само јас немам доволно сила да згазнам за да почнат да светкаат. "Николче патиките светкаат само ти со ногата немаш доволно сила да притиснеш, треба да јадеш повеќе за силен да бидеш" . Oффффффф -.-' :ROFLMAO: :D

Kids_Nike_Shoes_005.jpg

Сега ми текна, како дете исто така барав патики што светкаат. Не ми ги купија бе, затоа што на тетка ми пријателка и кажала дека нејзиното дете имало такви патики и биле многу неквалитетни што брзо се кинеле. :facepalm: Место нив ми купија оргинал рибок патики со воздушни перничиња и ме убедуваа дека доле кај перничињата светкаат, само јас немам доволно сила да згазнам за да почнат да светкаат. "Николче патиките светкаат само ти со ногата немаш доволно сила да притиснеш, треба да јадеш повеќе за силен да бидеш" . Oффффффф -.-' :ROFLMAO: :D

Kids_Nike_Shoes_005.jpg
Кај ги нашле баш аир макс ? рибок

Многу сакав бела детска руска шубара...не ја добив никогаш,али сега вака како голеема прво идење во Русија ќе си ја купам најубавата:)Зборам ако отидам некогаш...

Само вистинска шанса да се докажам во она во што сум сигурен дека можеби најмногу ќе успеев ама никогаш не ја добив.

Многу сакав бела детска руска шубара...не ја добив никогаш,али сега вака како голеема прво идење во Русија ќе си ја купам најубавата:)Зборам ако отидам некогаш...

Јас ја имав. :) Баш руска (од таму ми ја донесоа), црна, со многу меко и убаво крзно. Без никакви ознаки, што многу ми беше ок.
Ја заборавив еден ден на училиште и никогаш не ми видов потоа. Се сеќавам дека многу топлеше (горниот дел беше свиткан и подврзан на врвот - со одврзувањето се добиваа штитници за ушите.

Јас ја имав. :) Баш руска, црна, со многу меко и убаво крзно. Без никакви ознаки, што многу ми беше ок.
Ја заборавив еден ден на училиште и никогаш не ми видов потоа. Се сеќавам дека многу топлеше (горниот дел беше свиткан и подврзан на врвот - со одврзувањето се добиваа штитници за ушите.
Аааа најубави на свет се...морам да имам во животов една моја сопствена дамска шубара,секако без ознаки никакви...а тоа што се топли е уште една причина зошто сум сакала и сеуште сакам да имам:)

Аааа најубави на свет се...морам да имам во животов една моја сопствена дамска шубара,секако без ознаки никакви...а тоа што се топли е уште една причина зошто сум сакала и сеуште сакам да имам:)
ај ќе ти купам една:cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom