Реинкарнација

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли во реинкарнација?

• Да

Гласови: 274 58,4%
  • Не

Гласови: 128 27,3%
  • Не сум размислувал/а ...

Гласови: 67 14,3%

• Вкупно гласачи
    469
Ako nenapisam nesto kako keme citirate hehe forum e ova mora da pisuvame nesto.nesme na polaganje.Zosto se zanimavas so mene treba da pisuvas nesto.da naucam nesto od tebe.:vozbud:
Прво треба да те има за да научиш нешто....вака како да контактирам со можна сенка од далечна иднина.

што е смешното :) ?
Не прашувај за некој што е толку познат низ цел свет - ОШО. Гуглај барем.

И до толку буквално да го сватиш чоекот со испоубивањето?

Прво треба да те има за да научиш нешто....вака како да контактирам со можна сенка од далечна иднина.
Многу ме интересира што одбра од понудените одговори на анкетата.Ако не е тајна ќе може да споделиш?
:)

Не прашувај за некој што е толку познат низ цел свет - ОШО. Гуглај барем.

И до толку буквално да го сватиш чоекот со испоубивањето?
кој е тој светски познат ОШО врска немам изгледа само ја у светов немам чуено за тоа... ааа ете некаков спиритуален гуру мистици и слични шарлатани (n) тие проповедаат реинкарнации и слични бајки, некој друг овде сфаќа буквално... ОШО лавер :pos:

Многу ме интересира што одбра од понудените одговори на анкетата.Ако не е тајна ќе може да споделиш?
:)
Не постои верувам или не верувам у мојот речник......освен ако не сакаш да се лажеме.

Не,реинкарнацијата,воскреснувањето,повторното раѓање тоа мислам убаво си напишав?:)
Ти си у забуна....компир гледаш месо вадиш. Реинкарнација може и не мора да постои....прашањето кое бара одговор е инкарнација.;)
--- надополнето: 6 декември 2012 во 01:05 ---
Koга сме кај реинкарнацијата има тука поврзан поим Timelord, u контекст на тоа и песничкава може да иде.:)
http://www.youtube.com/watch?v=L5fDOCwa9L0

Nemora da se slozuvas so moeto mislenje.Bitnoe da imame razbiranje,i pocituvanje na sekoe mislenje,jas vo reinkarnacija ne veruvam.Dosega nema nikakov dokaz!

Nemora da se slozuvas so moeto mislenje.Bitnoe da imame razbiranje,i pocituvanje na sekoe mislenje,jas vo reinkarnacija ne veruvam.Dosega nema nikakov dokaz!
Колку време потроши во барање на доказ жити кариера?
И каков би требало да биде доказот....дај еден пример.

ednostaven test ima koj veruva vo reinkarnacija ima dvokatni kineski avtobusi neka izleze pred nego,davidam dali kese reinkarnira:vozbud::pos:
--- надополнето: 6 декември 2012 во 10:40 ---
Колку време потроши во барање на доказ жити кариера?
И каков би требало да биде доказот....дај еден пример.
Vie sto veruvate treba da najdete dokazi mene nemi trebat dokazi znam deka nema.:tapp:

ednostaven test ima koj veruva vo reinkarnacija ima dvokatni kineski avtobusi neka izleze pred nego,davidam dali kese reinkarnira:vozbud::pos:
--- надополнето: 6 декември 2012 во 10:40 ---

Vie sto veruvate treba da najdete dokazi mene nemi trebat dokazi znam deka nema.:tapp:
Ме заболе к** за тоа дали си видел или не докази.....не тролај по темава и се ќе си биде ок.

Nema damu veruvam ijas mozam dati kazam deka pred mnogu godini sum bil buba svaba kemi veruvas?Sve sto se raga umira ikraj.taka se vrti vo krug potrosen matrijal brato.ovae moeto mislenje:vozbud:
--- надополнето: 5 декември 2012 во 10:15 ---

Jas gledam prirodno i uzivam ziveam kako sakam jas ako gledas taka obidise objasnimu na buba svaba nesto i kazimi sto ti rekol:pos:
Со ова само докажуваш колку си слеп и скептичен пред морето од можности, луѓе, мислења и перспективи што ти ги нуди универзумот, наместо да се ругаш и да пукаш сеир не би било лошо да излезеш од твојата comfort zone и да дознаеш нешто за тебе до сега непознато

Со ова само докажуваш колку си слеп и скептичен пред морето од можности, луѓе, мислења и перспективи што ти ги нуди универзумот, наместо да се ругаш и да пукаш сеир не би било лошо да излезеш од твојата comfort zone и да дознаеш нешто за тебе до сега непознато
Do negde imas pravo podobro ke gledam seir,mi frlat kamenja i jas po niv.:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom