Добро сега,нормално,се препорачува партнерот да не биде потежок од 90 кг(зборам за жените) и да личи на човек.Тешко тоа со замислувањето кад тад ќе отвориш очи![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро сега,нормално,се препорачува партнерот да не биде потежок од 90 кг(зборам за жените) и да личи на човек.Тешко тоа со замислувањето кад тад ќе отвориш очи![]()

Добро сега,нормално,се препорачува партнерот да не биде потежок од 90 кг(зборам за жените) и да личи на човек.![]()
Па има повеќе случаеви, пример некоја секси вработена , го бара и по неколку пати ако типот е дрво во кревет , а му вика деке е најбоље , и после по некоја ''случајност'' девојката добива унапредување на работаНезнам, има такви случаеви? Ај наведи да видам![]()
Може да биде и случај со маж вработен а жена директорка мада тие случаеви се поретки. Еве ти дадов 1 пример за друг пример може и другите па и ти да дадеш.Надоместуваат со висината,без гајле.Многу ти е висока границава некако...

Минимум 1.90 треба да е и да спортува.Надоместуваат со висината,без гајле.![]()
Надоместуваат со висината,без гајле.![]()
Сакам селски градени девојки,работени,селска снага.Друже, незнам која грамада си од човек. Но вкусот ти е тапа, реално, кое е задоволството ако е толкава типката, да не моеш да правиш што сакаш, разбирам без борба не ја бива работава, ама спаринг нема да и правам.

Сакам селски градени девојки,работени,селска снага.
Тоа ти е фетиш,сите си имаме по некој изобличен.![]()
Да, фетиш е, имам пријател кој сака девојката да му е дебела, што подебела, до вкус е работава, но сепак димензиите не ја прават добра во кревет, твоето спаѓа во критериуми на која се дига нискиот притисок
Исто ко мене што ми е фетиш од нејзиниот став и муабет да ми се стресат колената хахах 
Види сега,ако пишав дека е препорачливо до 90 кг не значи дека тие се идеални пропорции според мене,алудирав на границата.Ти сакаш посигурно да се осеќаш кога ќе ја гушнешДа, фетиш е, имам пријател кој сака девојката да му е дебела, што подебела, до вкус е работава, но сепак димензиите не ја прават добра во кревет, твоето спаѓа во критериуми на која се дига нискиот притисок
Исто ко мене што ми е фетиш од нејзиниот став и муабет да ми се стресат колената хахах
![]()

Ама мажите повеќе се комплексираат со сантиметрите од жените .Синко и кај жените се битни димензиите
Ти реков кога малку ќе потпораснеш е дури тогаш има да сватиш некој работи.

Се е интерес, некој имаат интерес пари да добијат, некој имаат интерес унапредување да добијат некој имаат интерес да паѓаат во несвест од оргазми, некој имаат интерес за одмазда зошто се скарале со другарката па сакаат да спијат со дечкото на другарката......итнСе зеза бре колега, баш добар хумор избаци
Лавче збориме за секс без интерес, таков пример чекам![]()

Се е интерес, некој имаат интерес пари да добијат, некој имаат интерес унапредување да добијат некој имаат интерес да паѓаат во несвест од оргазми, некој имаат интерес за одмазда зошто се скарале со другарката па сакаат да спијат со дечкото на другарката......итн![]()

Се е интерес, некој имаат интерес пари да добијат, некој имаат интерес унапредување да добијат некој имаат интерес да паѓаат во несвест од оргазми, некој имаат интерес за одмазда зошто се скарале со другарката па сакаат да спијат со дечкото на другарката......итн![]()
Секој секс си прикаска за себе некој се од страст, некој од љубов, некој за одмазда, некој за задовлување на его, некој за доживување нирвана од оргазми, некој за пари, некој за услуга, некој за унапредување. Најнеточна дефиниција за сексот е дека е само од љубов и страст.Сакаш да кажеш дека секој секс е од материјален интерес, социјален интерес, подобар статус, плата?