а вас што вие тешко да земете да исперете тепих да пренесете некој тросед , или тоа сеа нее џентламенскиПовторувањето е мајка на знаењето![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а вас што вие тешко да земете да исперете тепих да пренесете некој тросед , или тоа сеа нее џентламенскиПовторувањето е мајка на знаењето![]()
Абе не ме заебавајИстото прашање и до тебе, тебе прст ќе ти се шине ако стиснеш копче или егото ќе ти падне?
Абе не ме заебавај,партал немате измиено на рака до сега,додека нашите мајки переле и на раце на минус.Никогаш не сум ја чул мајками да плаче зашто е жена,вие уште пред жени да станете плачете.
Остави ги , сеа нема да можам да си најдам женска со моите ставовиАбе не ме заебавај,партал немате измиено на рака до сега,додека нашите мајки переле и на раце на минус.Никогаш не сум ја чул мајками да плаче зашто е жена,вие уште пред жени да станете плачете.
Полека малце де,што се потпали одма право.Стрпи се уште малце,еве го кај е Фебруари...Аууу...како ни го плесна сеа у фаца еј...ептен не исече....Имај милост жити мајка...
Пред вакви аргументи секој би замолчил. И боговите.
Мажите и жените никако не треба да се рамноправни пошо мажите мењале бушони и сијалици. Имаш право. Не е дека тоа е 5 минути работа и дека се дешава еднаш у 6 месеци, ако не и поретко. Не е дека можам да донесам бабун од зоолошка и да го истренирам да одврти сијалица. Не е дека останатите домашни обврски се милијарда пати понапорни и позахтевни.
Иначе, знам да мењам, да, и покрај тоа што се работи за многу напорна и комплексна активност.
Ме интересира дали ти знаеш да готвиш, дали чистиш, дали си способен да уклучиш машина за да си ги испереш гаќите, да испеглаш маица. Дали во случај на отсуство на жена ти, си способен да издржиш барем недела дена без да го напраиш станот свињарник и да ги изгладнеш или испоотруеш децата ?
Или ти очекуваш прво мајка ти, а после и жена ти да ти глумат слугинки додека ти мењаш бушони двапати годишно, а у меѓувреме по цели денови играш дота, дремеш у кладилница и смараш по форуми колку си само супериорен?
И за крај, ќе морам да те разочарам, поентата на темава не е кој е посупериорен, тоа е веќе разглабано на милијарда теми, туку дали е потешко да си жена. Али тоа не е битно, ти , а и многу други пак ќе си ја свртите водата на вашата воденица.
Ви се увртело у глава дека сте едноставно супериорни и дека ви е под секое ниво некоја си таму жена да била рамноправна со вас, и сега по секоја цена ќе си барате бесмислени изговори кои демек ќе го потврдат тој став. Секоја ваква тема завршува исто - со бесконечни беседи за машката супериорност.
Абе не ме заебавај,партал немате измиено на рака до сега,додека нашите мајки переле и на раце на минус.Никогаш не сум ја чул мајками да плаче зашто е жена,вие уште пред жени да станете плачете.
а вас што вие тешко да земете да исперете тепих да пренесете некој тросед , или тоа сеа нее џентламенски
Никогаш не сум ја чул мајками да плаче зашто е жена,вие уште пред жени да станете плачете.
Остави ги , сеа нема да можам да си најдам женска со моите ставовико шо рече Velvet She , ух ќе мора од пустец да барам некоја
![]()
Чек сеа нешто као влакна исправаш?Душо јас сум муж пред ти да знаеш дека си женско,прво треба да ме знаеш за да лично ме прозиваш.Јас си имам девојка која може мојот Балкански менталитет да го истрпи со јак ќотек и тешки последици по здравјето.Тешко на нејзе,и горко сирота да ја жалиш и плачеш.Секој ден ќотеци,навреди,обесправеност,расправии,мои пијанства,пцуење...Ја ја наредив,ја најдов оваа пустава дур не избега кај вас обесправениве,уште малце останаа такви,да трпат.Ти најди си некој западњак,само глеј да не има дечко.Ти за нас не се секирај, него кажи ти што ќе правиш кога и ако станеш муж?
Еј супер остави број од неа кога ќе имаме за перење и пеглање ќе ја викнеме.Чек сеа нешто као влакна исправаш?Душо јас сум муж пред ти да знаеш дека си женско,прво треба да ме знаеш за да лично ме прозиваш.Јас си имам девојка која може мојот Балкански менталитет да го истрпи со јак ќотек и тешки последици по здравјето.Тешко на нејзе,и горко сирота да ја жалиш и плачеш.Секој ден ќотеци,навреди,обесправеност,расправии,мои пијанства,пцуење...Ја ја наредив,ја најдов оваа пустава дур не избега кај вас обесправениве,уште малце останаа такви,да трпат.Ти најди си некој западњак,само глеј да не има дечко.
Епа некој кога маркира маркира со сите мажи и мене ми пречи тоаТе молам да не ме ставаш во категоријата ВАС (и со тоа да си даваш некакво бедно алиби), бидејќи имам преместувано теписи, мебел, сум носела плочки, куфери од 10 кила и башка, имам туркано кола на - 15 C сред снег до колена со дечко ми (на мое, не негово инсистирање, бидејќи сакав да му помогнам, затоа што за мене нема машко-женски работи).
А не сум корпулентна девојка, напротив.
Ако јас како сосема обично женско сум се нафатила на сето ова, можеш и ти да ја вклучиш ебаната пегла.
--- надополнето: 3 декември 2012 во 13:57 ---
Јас ќе плачев да бев маж![]()
Епа некој кога маркира маркира со сите мажи и мене ми пречи тоада сум обележан а уствари кое нее тоа така....
Не е проблем пеглата проблем е она седи пред тв со цигара у уста а јас да пеглам или да чистам прозорци хммм ...
Многу џентлменски од твоја страна секој би посакал да има таква покрај себеза разлика од другите кои се ленјштурии а верувај има многу такви , некоја ќќе те гледа и ке седи во кола како дебил додека буткаш и ако и речеш ќе дигне носот ....
И јас вршам женски работи и немие потценување нит ми се руши егото ноо само кога ми дозволува просторот и времето![]()
Добро ќе ја натерам,два шамара и у строј.Еј супер остави број од неа кога ќе имаме за перење и пеглање ќе ја викнеме.
Јас ги оставам драга ЈАС , па нели нее фраерски да ме остаи ОНАФраеру, пак ти е шовинистички постов. И таа од Пустец шо ќе ја земеш - ќе те остави![]()