L
Luki Junior
Гостин
Нека го јадат бе, нека повелат.Ќе го јадат лебот твој спечален зетовците ти мили![]()

Татко дава, татко зима.

пс. Ако не го е срам да јаде туѓо без пот, нека повеле.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека го јадат бе, нека повелат.Ќе го јадат лебот твој спечален зетовците ти мили![]()
И? Гол пенис.Ќе го јадат лебот твој спечален зетовците ти мили![]()
Сега треба да го танчам, ама се мора. Што си барала во соба полна со акмаци? И ако сите биле акмаци, не си морала да бидеш интимна со некој акмак, така?
Зборот судбина е најлесно оправдување за глупостите кои ги правиме во животот.
примерот беше хипотетички, не се однесуваше лично на мене.
јас верувам дека голем дел од нештата самите ги бираме, но има и некои врз кои не можеме да влијаеме.
Ако немал он у главата да спечали пари и да чека од тебе и да знаеш да му го лупнеш тоа од чело ..И? Гол пенис.
Нека јадат. Ако има нека е полно и рамно.
По? Ако јас имам да даам шаком и капом на ќерка ми, на зет ми кур по чело да му клаам?
Од таквите ко тебе се мочаат ѓирамиди.
Ah bre Luki ne bidi naiven. Moite bolni legnaa zetot ko ja zede setra mi ko se raposlozi.Нека го јадат бе, нека повелат.
Татко дава, татко зима.
пс. Ако не го е срам да јаде туѓо без пот, нека повеле.![]()
Шо ја гледаат среќата на своите деца низ призмата на парите. Ако имаш, дај им, ако немаш, не давај. Ама не ги клавај под перница само ако нејзината љубов не моѓе да е успешен како тебе.Ако немал он у главата да спечали пари и да чека од тебе и да знаеш да му го лупнеш тоа од чело ..
А какви ко мене друже Стојане ?
Vo slucas da ne se razbravme koga rekov malku akal mislev na pameten covek so kliker,znaci covek na koj mu teknuvaat raboti, a ne mislev na glupav.
Во многу случаеви зетовците се каписла за потикнување и расипување на односите ќерка -родители , се заради таа нивна алчност а тие истите се неспособни да си го оформат сопствениот живот .Шо ја гледаат среќата на своите деца низ призмата на парите. Ако имаш, дај им, ако немаш, не давај. Ама не ги клавај под перница само ако нејзината љубов не моѓе да е успешен како тебе.
Од такви друже Цветане.
Нема да им даам да се расипат, ама нема да ги оставам да гладуваат и да немаат, само затоа што можам нејзе, а не треба нему. Раскол да им направам? Јок.
Секогаш паѓал теретот на машкото за издржување на родителите.Се се согласувам за делење на имот пола пола,нема проблем,но да има што да се дели.А не јас да си ги издржувам родителите,да живеам во една куќа со нив,покрај моите деца да издржувам и уште две стари лица,кои се потешки за издржување од дете.Во случај да имаат,две куќи/стана нема проблем,еден за сестрами,еден за мене,крај на приказната.И пак ќе си ги чувам родителите,не заради нивната мизерна пензија.Во друг случај може финансиски да ја помогнат ќерката,колку што можат повеќе, за да може да застане на нозе.Напротив, ти си тој што треба да излезе и да прошета и да види кој како живее. Тоа дека синовите ги издржувале родителите ќе одиш на друго место да лажеш. Обратно е, родителите се тие кои имаат пензии и кои ги издржуваат или барем ги помагаат синовите. И нема што сестра ти да се врати после 20 години да бара имот, нека и го дадат пола имот кога ќе се омажи и решен проблем. Или како што веќе предложив, нека ја земе сестра ти куќата и нека се грижи за родителите, а ти ќе си одиш кај жена ти и ем нема да мора да ги издржуваш родителите, ем ќе имаш обезбеден покрив над глава. Пуна капа.Само што тогаш нема да можеш да глуматаш газда у кучи, и тоа е тоа што те боли тебе.
Ќе мора да бидеш безгласна буква, баш како е претпоставувам жена ти, а и многу други жени.
И тоа дека ќерките не кревале слушалка да се јават е огромна небулоза, баш напротив, ќерките се тие кои во глобала повеќе се грижат за родителите, тоа е факт.
Порано овдека живееа Балканци-мажи цврсти , а сеа жените ги напрајаа мажите-мекуши , словенци , папучари , лингури ....
затоа стреата ввише неплаче за жена кога се раѓааа