Кога женско се раѓа и стреите плачат

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 ноември 2012
Мислења
44
Поени од реакции
18
Дали оваа изрека е навистина така ? Дали женското има многу да претрпи во животот отколку машкото? Што мислите вие? Дали е како порано или се имаат некои работи променето.

Се слагам. Одамна е поминато тоа време. Е добро, и сега жените се уназадени во некои аспекти, ама не до тој степен. Напредуваме :)

На денешно време жените боље си живеат... си ги имаат сите права,во многу работи полесно поминуваат од мажите,плус ако си е таква и да си најде доживотно спонзорче...мх мх..

На денешно време жените боље си живеат... си ги имаат сите права,во многу работи полесно поминуваат од мажите,плус ако си е таква и да си најде доживотно спонзорче...мх мх..
тоа со спонзорчето не ти требаше...

Точно е тоа дека кога женско се раѓа и стреите плачат.
Јас мислам дека жената претрпува многу повеќе во животот за разлика од мажот кој има помалку обврски во однос на жената, и така и ќе остане......Ова е мое мислење.

Стреите плачат коа некој по којзнае кој пат ќе отвори тема која ќе служи единствено за машко-женски препукувања и навреди. Преку таска балабанова веќе од вакви теми, досадни се до посер.

И тебе потписот не ти треба/ше..:) Грубо звучи знам,ама така си е.
Па види сега, точно е дека има спонзоруши... ги има со лопати да ги ринеш.... ама последниве години не се работи само за женски спонзоруши. Ја лично знам Х случаи на мажи кои се влечат со богати девојки за они да им ги плаќаат пијачките, да го возат мерцедесот што и го купил тато за 18ти роденден и слично. Така да, не гледам зошто би се генерализирало :)

Точно е тоа дека кога женско се раѓа и стреите плачат.
Јас мислам дека жената претрпува многу повеќе во животот за разлика од мажот кој има помалку обврски во однос на жената, и така и ќе остане......Ова е мое мислење.

mazot ima pomalku obvrski????
AKO GLEDAME TAKA mazot e dolzen na zenata na ffamilijata da im obezbedi pristoen zivot da gi snabdi so se a zenata samo da sedi doma i da se grizi za decata
aka da ne ziveeme veke vo toj period otide toj brod ....

Стреите плачат коа некој по којзнае кој пат ќе отвори тема која ќе служи единствено за машко-женски препукувања и навреди. Преку таска балабанова веќе од вакви теми, досадни се до посер.

Мене тоа онака ми дојде да видам што мислите вие. А не дека сакам да се препуцавате.

Во скоро 2013 година ваква тема? Сериозно?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom