Добродојдовте во Албанија?! - Не, сепак во Северен Епир!

F

FARANG

Гостин
ХАХ.....се гледа.....им скратија од плата цел главен град го запалија, влезе емигрант, ке го егзекутираат одма.....полиција не им важи, кај нас убиства, тепачку менување на имиња на улици, училишта, ставање споменици албански, славење во главниот град како албански град....се гледа кој е најголема пичка во регион срце.....како што гледам од македонец нема поголема, чиста реалност, и јас ова не сакам да го пушувам бидејќи сум Македонец ама тоа е реалноста....види околу себе дете....

Zboram ako uslovite se ISTI za site. Lesno e da si gazda u svoja drzava ako USA i EU e so tebe. Treba da si jak za da mozes da sproveduvas raboti koga oni ne se so tebe i da ostanes nedopren od niv. Nas toa ni se sluci vo 2001. Na grcite ne im se slucuvaat takvi sranja pa si mozat. Stavi ne vo ist kos kade vazat ISTI zakoni i za nas i za niv (znaci zatoa spomnav AUS ili CAN) i odma se gleda koj e koj.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.666
Поени од реакции
8.715
Епа драги сограѓани, додека вие се пикате по туѓи дворови, некој веќе длабоко навлегол во вашиот! ПРОВОКАЦИЈА... секако, само Албанците смеат да шират пропаганда на туѓа територија! :tapp:
На грешно место ја имаш постирано темава, тука нема Албанци, тие ги има во Албанија, вие тука не се Албанци, вие се нешто неопишливо.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.854
Казаки , ти благодаран за овие материјали , досега ни беше малце тешко на форум , не се разбиравме со форумџиите , кои еден два и скокаа : А ДАЛИ ВО АЛБАНИЈА МОЖЕ ВАКА.

Ете дека може , велеа дека има 300.000 македонци , па дај нека излезат да ги видиме , еве во Албанија нема никаков проблем да се употреби мајчиниот јазик и национално знаме.

Што се однесува до грците , тоа се новокомпоновани грци , просто да се зачудиш , потекнуваат од албански патриотски семејства , а самите се грчки националисти , зошто ? Затоа што Грција дели големи пари за нив.

Не дека нема грци , но најрадикални се ново создадените грци.
Како што пропаѓа Грција , и овие во Албанија не се веќе толку моќни , едно приватно грчко училиште е пред затворање , 8 месеци немаат примено плата 42 учители.

Сите тие кои се декларираа како грци во Албанија , примаа грчки пензии од 250-480 евра , а вакви пензии примиле повеќе илјадници граѓани на Албанија.

Па после се чудиме зошто банкротираат , се расфрлале со пари насекаде.

И не се секирај , нема никаква опасност од грците , они се мнозинство само во гратчето Химара и по некои села , сите други градови и општини имаат албанско мнозинство.

Иначе со тек на време они ќе заминат кон Грција, ќе останат овие пензионери да умрат.
А кажи си ти, што примаат албанските студентки за да се забулат?
Или тоа ич не постои, или ти во подрум беше? ;)

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Deneska vo Saranda :

Butrinti-Himara 1:0

Kisss to all !!! :vozbud: toooo BUTRINT!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.848
Поени од реакции
11.507
So kakvi amebi gradam drzava ne mi se veruva...

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
не ни мора, не ни треба олош да не признава.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
А кажи си ти, што примаат албанските студентки за да се забулат?
Или тоа ич не постои, или ти во подрум беше? ;)
А кој им дава пари на македонците да носат крстови ?
Остај ги измислиците настрана , нити си цитирала адекватно , не е исто албанец кога станува грк , со тоа кога муслиман или христијанин става шамија или крст.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
на секои 50 години си го продавате телото. а се знае кој си го продава телото :D
од хриситјани, муслимани сте се сториле. се го продале телото од исус на алах. потоа доаќа енвер па тогаш антиверници.па умира сиротиот енвер па ајде сега ќе правиме голема албанија. а додека ја правиме голема албанија, ...... ај и грк ќе станам хахахаххаха, а пред некој ден некој кажа и дека ќе сте се хрисијанизирале ако треба. мили боже, па имате ли вие свое ЈАС. во последниве 100-150 год не знам да сме се продале на некого. и тоа ме прави горд што сум македонец.
знам дека некој ќе проба да ми реплицира за времето на социјализмот. но тука ќе кажам, во црква сум идел за сите поголеми верски празници. од божиќ, велигден, слава, и кај мене дома и кај сите пријатели и роднини. реков поголеми, затоа што во никој случај не подржувам екстремизам, а најмалку верски

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Остајте сега мерење на гордост тука , кој имал повише грчки пасоши а кој бугарски , кој пречекувал окупатори со цвеќиња а кој не.

Да ви кажам дека во Химара на последните локални избори изгуби гркот Болано , победи албанец.
Што значи дека ни во Химара не се веќе како што беа.

А младите грци се знае кај ја гледаат иднината , во нивната Грција.

Како што ќе ојакне Албанија , и како што ќе банкротира Грција , работите ќе дојдат на свое место. И овие испади ќе завршат. Тогаш Албанија ќе почне да бара права за албанците во Грција.

Албанија веќе е во НАТО , со јасна иднина , со многу пријатели.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
хахахахах, овој бре политичар ќе го бидуело хахххахах
како само одма преоѓа на она што му одговара, а она другото "остај сега":pos: :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: леле ама ме насмеал со нато, иднина и пријатели да си ми жив и здрав, почесто ова да го прави те молам

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
Остајте сега мерење на гордост тука , кој имал повише грчки пасоши а кој бугарски , кој пречекувал окупатори со цвеќиња а кој не.

Да ви кажам дека во Химара на последните локални избори изгуби гркот Болано , победи албанец.
Што значи дека ни во Химара не се веќе како што беа.

А младите грци се знае кај ја гледаат иднината , во нивната Грција.

Како што ќе ојакне Албанија , и како што ќе банкротира Грција , работите ќе дојдат на свое место. И овие испади ќе завршат. Тогаш Албанија ќе почне да бара права за албанците во Грција.

Албанија веќе е во НАТО , со јасна иднина , со многу пријатели.
od mnogu baranja tamo-vamo izgleda ke se ostvarat nekoi prorostva

Kajgana Shop

На врв Bottom