- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.620
- Поени од реакции
- 5.259
Они ни требаат како лебче ненасушно.
Они ако не не обединат, никој друг нема.
Им благодарам.
Кој да се обедини???
Они ни требаат како лебче ненасушно.
Они ако не не обединат, никој друг нема.
Им благодарам.
Аааааааа ?Кој да се обедини???
навистина ме интересира кој да се обедини? Против кого ???Аааааааа ?
Вала ништа не знам, нисам одавде.
Остај не го познаваш , до умерено облачно. Утре е вторникнавистина ме интересира кој да се обедини? Против кого ???
Не е експанзија,туку фалсификување од најдолен тип,односно таа експанзија за која збориш е всушност само лажен потпис на Торбеши,Турци,Цигани и други етникуми претежно со муслиманска вероисповед,а и како не би се потпишувале како Албанци кога во оваа држава да си Албанец ти е поголемо "осигурување" и од најголемите пакети осигурувања што ти ги нудат осигурителните компании...Рак, малигнен.
Туку, што за албанската експанзија кон централниот дел на Македонија?
Торбешите ( не сите ) се продадени души во оваа држава , затоа што се повикуваат како албанци ( а не се ) тоа ти е истото предавство што им го направиле муслиманските албанци на христијанските албанци во Албанија. Јас никогаш не сум видел Торбеш-девојче да се земе за Македонец православен, или ке се земе за торбеш или за албанец муслиман. Турците никогаш ама НИКОГАШ не ги сакале муслиманските албанци иако имаат иста религија, по селата секогаш се тепаат турци и албанци меѓу себе, и тепачкава што беше пред некое време во автобусиве беше помеѓу албанци и турци. Инаку немој да се лажете на процентуалното пумбање на албанците во Македонија , тие се само 10-14 % иако и тоа е многу, на википедиа дури напишале 25,2 НЕДОЛАЗИ У ОБЗИР таа бројка, ај да се кладиме дека во тетово има повеке македонци него албанци ??????Не е експанзија,туку фалсификување од најдолен тип,односно таа експанзија за која збориш е всушност само лажен потпис на Торбеши,Турци,Цигани и други етникуми претежно со муслиманска вероисповед,а и како не би се потпишувале како Албанци кога во оваа држава да си Албанец ти е поголемо "осигурување" и од најголемите пакети осигурувања што ти ги нудат осигурителните компании...
Ехее не само етникуми со муслиманска вероисповест , знаеш ли колку македонци се пишуваат албанци за добијат бенефиции и "големо осигурување".Не е експанзија,туку фалсификување од најдолен тип,односно таа експанзија за која збориш е всушност само лажен потпис на Торбеши,Турци,Цигани и други етникуми претежно со муслиманска вероисповед,а и како не би се потпишувале како Албанци кога во оваа држава да си Албанец ти е поголемо "осигурување" и од најголемите пакети осигурувања што ти ги нудат осигурителните компании...
25,17 ама еве нашите продадени души у влада ќе заокружат на 26на википедиа дури напишале 25,2 НЕДОЛАЗИ У ОБЗИР таа бројка,
Секоја чест на чесни искључоци,но поентата на муабетот ми е што самиот систем на оваа држава која ја нарекуваме Македонија генерира исламизација и албанизација,без притоа таквите примери да ги санкционира,туку напротив со самото несанкционирање и давање да прават што сакаат ,таквата идеја оди на популаризирање и одушевување кај широките маси...Торбешите ( не сите ) се продадени души во оваа држава , затоа што се повикуваат како албанци ( а не се ) тоа ти е истото предавство што им го направиле муслиманските албанци на христијанските албанци во Албанија. Јас никогаш не сум видел Торбеш-девојче да се земе за Македонец православен, или ке се земе за торбеш или за албанец муслиман. Турците никогаш ама НИКОГАШ не ги сакале муслиманските албанци иако имаат иста религија, по селата секогаш се тепаат турци и албанци меѓу себе, и тепачкава што беше пред некое време во автобусиве беше помеѓу албанци и турци. Инаку немој да се лажете на процентуалното пумбање на албанците во Македонија , тие се само 10-14 % иако и тоа е многу, на википедиа дури напишале 25,2 НЕДОЛАЗИ У ОБЗИР таа бројка, ај да се кладиме дека во тетово има повеке македонци него албанци ??????
не бре, он не е одавде, он чека аутобусОстај не го познаваш , до умерено облачно. Утре е вторник
Имаш католички и православни што се мажат. а неретко и муслиманки. Како ќе ти се погодиА тие Албанки што се мажат за Срби,се муслиманки или се од католичката вероисповест?Јас колку што знам во Албанија преовладува католичката вера
Дечкото моментално не е дома ... се бања !не бре, он не е одавде, он чека аутобус
аве цезар, ..... зи хаил ....... македонија вечна!!!
се бања? ауууу за кај се спрема? има ли вода у пештерата?Имаш католички и православни што се мажат. а неретко и муслиманки. Како ќе ти се погоди
Дечкото моментално не е дома ... се бања !