- Член од
- 1 ноември 2012
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 103
ЕЈј луѓе дај помагајте незнам шо да правам.. На апчиња сум више неколку дена и денеска се напив накај 6 попладне последната доза а после тоа бев до кај братучед ми... тргна моабет, тргна смеење и ај да чацти за новата работа една чаша црно вино се напив па после уште една и комплетно заборавив дека пијам антибиотик......
Уште кога идев накај дома чудно ми беше али коа ме стегна срце пред некој саат време ми текна на апчињата и се испаничив па да не ги будам моиве мајка ми е тежок паничар... Кажете совет некој ми се тресе цело тело додека го пишувам ова се потам некако а ладно ми е и све ми е чудно
fuuckkk силен дечко сум не се давам ама овојпат решив да се обратам кај вас на форум зашто ме подисплаши малце ова
Пијам Zinat апчиња
Уште кога идев накај дома чудно ми беше али коа ме стегна срце пред некој саат време ми текна на апчињата и се испаничив па да не ги будам моиве мајка ми е тежок паничар... Кажете совет некој ми се тресе цело тело додека го пишувам ова се потам некако а ладно ми е и све ми е чудно
fuuckkk силен дечко сум не се давам ама овојпат решив да се обратам кај вас на форум зашто ме подисплаши малце ова
Пијам Zinat апчиња