Однос меѓу партнерите во врска

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Сериозно ти би ја оставил девојкати само за да бидеш дугар со некоја , само затоа што таа развила чувства кон тебе ?
Не, не би ја оставил.Но тоа небеше ни поентата.
Инаку немам јас ништо против што тебе не ти смета доколку девојкати има секс со некој и потоа ти каже како тој нечини и ти си најдобар од цело маало, но што правиме ако и двајцата ја слушнете истата приказна?

M

Muranyi

Гостин
Или ако има грижа на совест е депресивна и се лигуши во стил не ме сакаш. Патем во тие моменти покажува најмногу љубомора, еден вид на префрлање на топката.
Ова правило важи без исклучок или не секогаш?:unsure:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Не, не би ја оставил.Но тоа небеше ни поентата.
Инаку немам јас ништо против што тебе не ти смета доколку девојкати има секс со некој и потоа ти каже како тој нечини и ти си најдобар од цело маало, но што правиме ако и двајцата ја слушнете истата приказна?
Брат него може да го лаже само дека е најдобар, бољи од мене НЕМА БЕ !!
Зарем толку ти е битно шо ќе ти кажат бре човеку ? Абе не е бито што ќе ти кажат битно е што мислиш ти самиот за тебе.
Ова твоево ми делува како кога швалерот бил љубоморен на мажот.
Батко ако си развил ти чувства само зашто некоја ти рекла дека си најбољи тогаш си имаш проблем ти бе друже а не таа. :pos:
Исто како да ти е криво зашто ги испушта истите неартикулирани звуци на задоволство, додека има секс со нејзиниот маж.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ова правило важи без исклучок или не секогаш?:unsure:
Важи ако подолг период била ладна кон тебе и наеднаш почнува да се лигуши. Инаку ако е константно си е нормално понашање на заљубен човек :) (во секое правило има исклучоци не заборавај)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Брат него може да го лаже само дека е најдобар, бољи од мене НЕМА БЕ !!
Зарем толку ти е битно шо ќе ти кажат бре човеку ? Абе не е бито што ќе ти кажат битно е што мислиш ти самиот за тебе.
Ова твоево ми делува како кога швалерот бил љубоморен на мажот.
Батко ако си развил ти чувства само зашто некоја ти рекла дека си најбољи тогаш си имаш проблем ти бе друже а не таа. :pos:
Исто како да ти е криво зашто ги испушта истите неартикулирани звуци на задоволство, додека има секс со нејзиниот маж.
Дај бе не се правете на три и пол, конверзацијата погоре беше јасна. Алкарина се изјасни дека за неа чистиот секс без емоции не е изневерување на личноста, туку вибратор.
Прашањето е конкретно, дали ти би имал проблем кога твојот партнер би имал секс со некој само за да си ги задоволи анималните страсти?
Искрено јас не би преминал преку тоа, за мене е тоа изневерување и не можам да споредам вибратор со кур, ниту пак десанка со путка.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Дај бе не се правете на три и пол, конверзацијата погоре беше јасна. Алкарина се изјасни дека за неа чистиот секс без емоции не е изневерување на личноста, туку вибратор.
Прашањето е конкретно, дали ти би имал проблем кога твојот партнер би имал секс со некој само за да си ги задоволи анималните страсти?
Искрено јас не би преминал преку тоа, за мене е тоа изневерување и не можам да споредам вибратор со кур, ниту пак десанка со путка.
Абе братче шо ме прашуваш мене ? Кој си ти јас друг трет да кажеме што е што и што треба да се споредува со што,ако и е за плескање нека се плеска де,демек ако сака таа ти ќе ја спречиш,пред очи ќе ти се ебе плус ќе ти кажува колку те сака дур друг ја пердаши и што е најтрагично ти ќе и поверуваш.
А уште потрагично е кога швалерот би бил љубоморен на мажот :pos:

N

Nessa Alcarin

Гостин
Не постои секс без емоции.
Во една врска има и други работи освен сексот. Сите не сме направени да бидеме сексуални богови. Дали ти би прекинал со некоја ако не чини во кревет, а во сите други работи чини, знаејќи дека ако останеш со неа никогаш во животот нема да бидеш сексуално задоволен? Ќе ја оставиш или ќе си бараш нешто на страна, само за таа работа? Туку ти си машко, доволно е да лежи со раширени нозе и ќе биде добра во сексот. :)

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Абе братче шо ме прашуваш мене ? Кој си ти јас друг трет да кажеме што е што и што треба да се споредува со што,ако и е за плескање нека се плеска де,демек ако сака таа ти ќе ја спречиш,пред очи ќе ти се ебе плус ќе ти кажува колку те сака дур друг ја пердаши и што е најтрагично ти ќе и поверуваш.
Немам никаков проблем со промускуитетноста и ако сака некоја да шара во приватниот живот, имам проблем кога таа е моја девојка.
Си имам мои принципи и ги кажувам на почетокот на врската, ако на некоја не и се допаѓаат истите слободно може да си бара некој на кога нема да му пречи тоа.
Овде ми се чини дискутираме од аспект што ако таа некоја е твој партнер, затоа и Ипсисимус ти го постави прашањето дали ти пречи кога девојката ти ќе ти признае дека има секс со некој, но ти кажува си најдобар во цело маало.

A

AnFem

Гостин
Во една врска има и други работи освен сексот. Сите не сме направени да бидеме сексуални богови. Дали ти би прекинал со некоја ако не чини во кревет, а во сите други работи чини, знаејќи дека ако останеш со неа никогаш во животот нема да бидеш сексуално задоволен? Ќе ја оставиш или ќе си бараш нешто на страна, само за таа работа? Туку ти си машко, доволно е да лежи со раширени нозе и ќе биде добра во сексот. :)
Сексот, како и се друго, се учи. Проблем е ако се работи за импотентност или фригидност. :)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Немам никаков проблем со промускуитетноста и ако сака некоја да шара во приватниот живот, имам проблем кога таа е моја девојка.
Си имам мои принципи и ги кажувам на почетокот на врската, ако на некоја не и се допаѓаат истите слободно може да си бара некој на кога нема да му пречи тоа.
Овде ми се чини дискутираме од аспект што ако таа некоја е твој партнер, затоа и Ипсисимус ти го постави прашањето дали ти пречи кога девојката ти ќе ти признае дека има секс со некој, но ти кажува си најдобар во цело маало.
А ај вака да речеме таа не ти е девојка тебе туку му е девојка на некој друг.

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Жена кога изневерува не мие садови низ дома и не те моли да облечиш папучи за да не ти е ладно. Толку е фокусирана на себе што лесно се приметува, средена, пресметана, секогаш прашува кога си идеш и кога искачаш. Или ако има грижа на совест е депресивна и се лигуши во стил не ме сакаш. Патем во тие моменти покажува најмногу љубомора, еден вид на префрлање на топката.
Така да батали ги тие муабети дека ќе ти чисти низ дома ако се плескала со друг, тоа ти е кога мажи се обидуваат да размислуваат како жени.
Да се смени само полот (вака машко да прави) 10000% посто станува збор за изневерување!
Ама ти држи констатацијава, жена тоа не го прави кога изневерува :)!

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Генерално сум човек кој се задоволува со малку :D, најсериозно не можам да преминам преку тоа да го делам партнерот со некој друг, па макар би бил и импотентен.
И коректен сум кога сум во врска за таа работа.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Сексот, како и се друго, се учи. Проблем е ако се работи за импотентност или фригидност. :)
Тоа е најголемиот проблем импотентните неможејки да задоволат одредени потреби мислат дека и другиот треба исто така да се лишува од задоволства само затоа што него не му се може.

Kajgana Shop

На врв Bottom