Инаку во среда најверојатно ќе биде ждребката за полуфиналето на купот 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пола од играчите зимава ќе им заминат, немаат примено 2-3 месеци плата. Играчите кои ќе им заминат се главно тие од кои им зависи играта, незнам каква ќе биде ситуацијава ама многу веројатно е да испадне Ренова.Вистина е тоа дека им доцнат некои плати ама нема шанси Ренова да отпадне.
Пола од играчите зимава ќе им заминат, немаат примено 2-3 месеци плата. Играчите кои ќе им заминат се главно тие од кои им зависи играта, незнам каква ќе биде ситуацијава ама многу веројатно е да испадне Ренова.
Тоа е више друг муабет. Лесно е у нашава лига да купиш утакмица и ако сакаш да се спасиш од испаѓање (нормално ако имаш паре).Ренова ќе испадне само ако така сака Ќенан Идризи, ако тој сака да играат во втора лига тогаш така ќе биде ама ако го сака спротивното Ренова нема да испадне!
Апла ја наместија ждребката не заебавајSuper zdrepkaneka pobedi podobriot...
Nekoi se usra od sega ,im bila namestena zdrepkata po ramkoven dogovor![]()
Jbg,tvoe mislenje...jas posakuvav vakva zdrepka,koj ke pobedi ke ja ima krunata,pa zatoa ako zagubime podobro i po nebolno ke bide vo polufinale otkolku finale(imame oseteno toa ),vazi i za dvete strani...ako bese ti kakao kazuvas,togas vardar pod nekoji cudni okolnosti ke ispadnese porano od kupot...Апла ја наместија ждребката не заебавај
Се знаеше дека мора да се сретнеме ние во полуфинале... Иначе нема шанси да организираа финале Вардар-Шкендија.
Дата на реванш 2 Мај
Се е јасно тука![]()