Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сериозен си дека 150 000 можат да се тепаат со 1000 000 ?
Сериозно мислиш дека за една вечер не може да биде завршено албанското прашање на брзинка ?
Сериозно мислиш дека вака зимно време е тешко да се истумбаат цистерни полни со хлор во населени места каде што 90% се албанци ? Сериозно мислиш дека не можат да бидат купени и платени 5/6 бомбардери да удрат еден тепих кој би траел максимум 30 минути и за векови да ве снема од овде ?
Сериозен си кога мислиш дека кога правите митинг некаде така убаво збрани никој не може да ве подбере и од 18 % за пола сат да ве направи 0,01 % ?
Само пази после што и да биде НЕ Е БИТНО тебе ќе те нема.

Фхииииииии, олабави, читај малку со контекст, 1000 сум кажал дека барем за албанците војната воопшто веќе не ни треба............
Тоа го кажав само како да сум на негово место, нели тој чека да пропадне западот и да се случи втора рунда...................

И сигурно сум дека овие работи што ги спомна никогаш не се можни, барем за вас, и да се можни тоа ќе биде на ваша штета

Сериозен си дека 150 000 можат да се тепаат со 1000 000 ?
Сериозно мислиш дека за една вечер не може да биде завршено албанското прашање на брзинка ?
Сериозно мислиш дека вака зимно време е тешко да се истумбаат цистерни полни со хлор во населени места каде што 90% се албанци ? Сериозно мислиш дека не можат да бидат купени и платени 5/6 бомбардери да удрат еден тепих кој би траел максимум 30 минути и за векови да ве снема од овде ?
Сериозен си кога мислиш дека кога правите митинг некаде така убаво збрани никој не може да ве подбере и од 18 % за пола сат да ве направи 0,01 % ?
Само пази после што и да биде НЕ Е БИТНО тебе ќе те нема.
Ти малку гледај реално..Тие милион наши се пола пензионери,пола отрапана младина,пола глупи послушници на ситни кримоси..
А од другата страна,они имаат 3 милиони у албанија,исто толку у Косово,и околу 500.000 тука..
Да не праиме муабет како они стално се у ебење,и стално си ги освежуваат фамилиите..
Теши се уште..
Хлор?Хаха,па ја секојдневно пијам вода со хлор,здрав ко дрен..Башка хлорот да ти бил битен фактор за пречистување и дезинфицирање на водата..
5/6 бомбардери да купиме?Дечко ај намали тоа киселините..Не трипај молим те..
Не постои Македонец што ќе дигне 30.000 арнаути собрани на митинг у воздух..НЕ ПОСТОИ!!!!!КРАЈ!! ШТАМА!!Да не чујам!
Христијанското убедување е смешно..
Што би рекол Еди Грифин,хаха..God gave me this house,he prolly wants me to stay alive and keep it clean..
А од другата страна,муслимот не мисли колку динамит ќе му стават на стомак,него колку треба да убиеееееее.

Ja predlagam temata da ide pod kluc se dodeka Amerika kreva race od Albancite, za potoa da pocne slavenjeto i da licat na nesto ovie vasi SCI-FI postovi.

Ти малку гледај реално..Тие милион наши се пола пензионери,пола отрапана младина,пола глупи послушници на ситни кримоси..
А од другата страна,они имаат 3 милиони у албанија,исто толку у Косово,и околу 500.000 тука..
Да не праиме муабет како они стално се у ебење,и стално си ги освежуваат фамилиите..
Теши се уште..
Хлор?Хаха,па ја секојдневно пијам вода со хлор,здрав ко дрен..Башка хлорот да ти бил битен фактор за пречистување и дезинфицирање на водата..
5/6 бомбардери да купиме?Дечко ај намали тоа киселините..Не трипај молим те..
Не постои Македонец што ќе дигне 30.000 арнаути собрани на митинг у воздух..НЕ ПОСТОИ!!!!!КРАЈ!! ШТАМА!!Да не чујам!
Христијанското убедување е смешно..
Што би рекол Еди Грифин,хаха..God gave me this house,he prolly wants me to stay alive and keep it clean..
А од другата страна,муслимот не мисли колку динамит ќе му стават на стомак,него колку треба да убиеееееее.
Добро ама јас се мислам дека пиеш нафта.

Фхииииииии, олабави, читај малку со контекст, 1000 сум кажал дека барем за албанците војната воопшто веќе не ни треба............
Тоа го кажав само како да сум на негово место, нели тој чека да пропадне западот и да се случи втора рунда...................

И сигурно сум дека овие работи што ги спомна никогаш не се можни, барем за вас, и да се можни тоа ќе биде на ваша штета
Tи си батка за у нива. оди продавај банани на пазар. Да не ти го дојдем со ЕЛИОПТЕР ЕЈ ! па ке вееш после бело знаме место орловски муда!

Сигурно на многумина им е познато дека знамето на Албанија е всушност грб на Православието. Којзнае да беше масата малку пообразувана дали толку ќе се палеше.

Сигурно на многумина им е познато дека знамето на Албанија е всушност грб на Православието. Којзнае да беше масата малку пообразувана дали толку ќе се палеше.
Што е битно чив грб е,они го присвоиле и стојат цврсто зад таа чупава кокошка..

Не сериозно те прашувам дали мислиш дека е тешко да се изврши било какво етничко чистење ? Поготово кога сте концентрирани како во стаорски легла . Она другото што ќе остане лесно се решава.
Да се идеше по вашите мерила и стандарди некња како што бевте собрани во трајковски пффффффф
Ете и јас само ти кажувам теоретски,мислиш не можат да се исклучат сите кумуникации на една вечер ?
Дека било што од тој калибар е тешка работа да се изведе ?
Не бре ти требаат само неколку будали.
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 20:57 ---
Ја сум се помирил со реалноста,и гледам како реално да ги отстранам..А ти дечко на киселини живееш у заблуди..
Добро ај сега продолжи да живееш во реалноста твоја.

Ова е закана? :tapp:
Значи ние сега да завршиме со вас додека Америка е светска сила, ако веќе не го оравиме тоа.......

Очекуваш Кина да ти помогне??? Русија????

:facepalm: Деца................
Авганистан порано го подржуваа но денеска ги убиваат како глувци.Што сте па вие поразлични од Авганистанците за вас да во опростат.

Не сериозно те прашувам дали мислиш дека е тешко да се изврши било какво етничко чистење ?
Да се идеше по вашите мерила и стандарди некња како што бевте собрани во трајковски пффффффф
Ете и јас само ти кажувам теоретски,мислиш не можат да се исклучат сите кумуникации на една вечер ?
Дека било што од тој калибар е тешка работа да се изведе ?
Не бре ти требаат само неколку будали.
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 20:57 ---

Добро ај сега продолжи да живееш во реалноста твоја.
Не можам,зошто ти си у иста земја,и ми попречуваш видици.

Tи си батка за у нива. оди продавај банани на пазар. Да не ти го дојдем со ЕЛИОПТЕР ЕЈ ! па ке вееш после бело знаме место орловски муда!

одлучи се дали сум за во нива или за во пазар?????
За да го возиш елиопопијиј треба да имаш гз........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom