- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
ЦК грешка си голема , не сум јас ко тебе мужиште или Год или цитро јас не се лупам у груди.Тоа прашање постави им го на фунционери на Вмро-Дпмне и на нивните членови кој имаат партиски книшки. Јас не сум ни едното ни другото па да да одговарам во нивно име. А ти ако си толку загрижен ти оставив контакт од влада да ги прашуваш што душа ти сака, па твоите мрчаторски способности нив да им го покажеш. Или влези им во сред седница во влада додека има пренос во живо и избаци им се онака у фаца да им го кажеш сето оваили влези им во главниот штаб и кажи им го тоа тоа во фаца. Гледам имаш вишок енергија и време па да те насочам кај да ги искористиш и да покажеш кое фраериште си
![]()
А дек имаш книшка синко имаш, дека си запослен преку нив си зпослен.
АЈДЕ МАКЕДОНЕЦУ СТАНИ НЕ СПИ ТИ, оди сега вмбло ви е на власт и удрете сотрете ги и комуњарите и шпоновите,не ми е јасно што чекате еве ви шанса сад или никад, или крадењето од споменици кој нели според тебе носат туристи е поинтересно ?Дај бе лаву седни му на копјето на ацета уште поголема атракција ќе биде така.
Ај сега стајте по некое знаме на фб некоја икона, прстот у чмар излижи го и право на спиење, и прстот цело веме у ност да ти мириса и да те посеќа што стана ова држава.