Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе дојдеш ќе држиш огледало ќе си го гледам,а и со воодушевување ќе ми го опишуваш и ќе ми кажуваш колку е голем и убав з гледање и јас све ќе ти верувам.:pipi:

ОК, само не разбирам зошто се нервираш и влегуваш во вакви дискусии. Јас те пофалив дека си најголемо ебачиште, ти се нервираш. Сега ти напишав дека го немаш употребено таквото од раните осумдесети, пак се нервираш.

Ни се водиш, ни се тераш...

:)

Сега го сфативме dobro poznat дека всушност неговата Албанка бил Албанец, ама @ dobro poznat e актив и во случајот Албенцот бил Албанка:D
АУУУУУУУУУУУУ памет еј готово и за ова ме раскринка, абе неам проблем ако сакаш додји и ти со ставрогин, и тебе ќе ти го рснам еднаш ебаго.
Чекај ти беше тие што идеа по теретани така ? Ај нема врска договорете се со ставрогин и земете вазољин или јас да го соберам вазољин да не невие ус пат а ?

АУУУУУУУУУУУУ памет еј готово и за ова ме раскринка, абе неам проблем ако сакаш додји и ти со ставрогин, и тебе ќе ти го рснам еднаш ебаго.
Неможам да те гледам како го правиш тоа со Ставрогин.Посесивно љубоморен сум:D

Ќе ве замолам сите на темата, да не му контрирате на добро познат, сите ќе ви изеби...

:cautious:

ОК, само не разбирам зошто се нервираш и влегуваш во вакви дискусии. Јас те пофалив дека си најголемо ебачиште, ти се нервираш. Сега ти напишав дека го немаш употребено таквото од раните осумдесети, пак се нервираш.

Ни се водиш, ни се тераш...

:)
:D
Мајсторе ај не заебавај сега.
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 16:39 ---
Ќе ве замолам сите на темата, да не му контрирате на добро познат, сите ќе ви изеби...

:cautious:
Само тебе пошто очигледно е дека си опседнат со мене, и тие што ќе го побарааат тоа, не се плаши има за сите ехееееееее 25,70 цм не е заебанција.
Башка и обожавам стари шупци.

:D
Мајсторе ај не заебавај сега.
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 16:39 ---

Само тебе пошто очигледно е дека си опседнат со мене, и тие што ќе го побарааат тоа, не се плаши има за сите ехееееееее 25,70 цм не е заебанција.
Башка и обожавам стари шупци.
Да не ти го израснаа толку според рамковниот 25,7?:D

Драма во Бутел: на фудбалски меч од Третата лига судиите нападнати со нож!

Кое клише,секојдневие веќе стана.А МВР си спие како и по обичај.

УЈП во акција - заворени и казнети 93 фирми

Нормално,оди удри на тој мирниот,што ја ведне главата,нели наведната глава сабја не сече.Мадиња да се направи ваква акција во Западна Македонија сеуште нема никој.

И ова е веќе секојдневие и реалност.

3000 год???o_O
Не биди скромен, пиши Адам и Ева се македонци........

Адам и Ева се во библија пишани, кај нас пред 3000 години во има во камен удлетано "САМ САМ СА БОГОО" утврдено од домашни и странски археолози.
Овде кога имало писменост и општество, во пола свет сеуште биле канибали и неадреталци!

Инаку шо се срамиш ти од потекото твое, пиши слободно дека потекнуваш од примитивните видови на мајмуните...

Драма во Бутел: на фудбалски меч од Третата лига судиите нападнати со нож!

Кое клише,секојдневие веќе стана.А МВР си спие како и по обичај.
Ништо спектакуларно не е ова :)
Се играше меч од третата лига, меѓу две Албански екипи Бутел и Башкими.
Бутел имаа добиено големи пари од трета Албанска екипа Слога (Шкупи) за да го победат Башкими пошто Слога и Башкими се борат за прво место.
На Бутел газдата и шерифот во околијата е Босанец, Рањо :) Порано екипата беше чисто Македонска, сега веќе мнозинството се Албанци, мада тук таму се наоѓа и по некој Македонец и Босанец.
Пошто виделе дека неможат да победат пошто Башкими е далеку појак, ги замавале судиите (секогаш го прават тоа), па на ред дошле и фудбалерите на Башкими, па сите се испочукале на крај...

*LION* 1.Сине ела бе дојди ваму комуњари ти ја бранат македонштината, аееее
2.ПС ВЛИДЕЛОТ како е ?
3.Слушам истрага за кингерот пак ќе се отварала а ?
1.Тие комуњари ќе ни ја бранат македонштината,што 94 година им дадоа на Косоварите 150 000 македонски државјанста, тие што со територијалната поделба 2004 ги направија вештачки Струга и Кичево да има доминатно албанско население. А Скопје вештачки да го направат дека има над 20% и што го бојкотираа референдумот против територијланта поделба X 10000 слични примери сега тие ли станаа патриоти и националисти :facepalm:
2. Еве тука можеш да го прашаш http://vlada.mk/kontakt или тука да го посетиш

ВЛАДА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
Бул. Илинден бр.2
1000 Скопје,
Република Македонија или тука да се јавиш телефон:+389(0)2 3118-022
3. Јас слушам дека ќе врнело деновиве.
П.С Јас што имав кажав на оваа иста тема пред повеќе од месец дена така да немам што повеќе да додам ама за ваков искомплексиран случај како тебе ќе го копирам тоа што го напишав пред месец дена:
Чуството кога мнознинството во својата државаа прима невиден секс од малцинството е бесценето. Ех мојата чудесна земја Македонија. Дај бе нека се појават националистички Македонски партии. Овие што сега ги имаме на располагање се избор на мекуши и лигуши. А премиерот да се изјасни дали е премиер на Албанија или на Македонија. И нека престанат да се тркаат СДСМ и Вмро кој повеќе ќе им го испуши на албанските коалициони партнери, ова веќе ги преминува сите граници на толеранција! Осеќам следната парола ќе биде Слобода или Рамковен договор. Јеби га нови времиња нови пароли.
*LION*, 24 октомври 2012
а еве и линк од тој мој коментар да не искочи дека лажам;)
http://www.forum.kajgana.com/threads/Со-буџетски-пари-во-Скопје-ќе-се-слави-независноста-на-Албанија.64322/#post-5400970

1.Тие комуњари ќе ни ја бранат македонштината,што 94 година им дадоа на Косоварите 150 000 македонски државјанста, тие што со територијалната поделба 2004 ги направија вештачки Струга и Кичево да има доминатно албанско население. А Скопје вештачки да го направат дека има над 20% и што го бојкотираа референдумот против територијланта поделба X 10000 слични примери сега тие ли станаа патриоти и националисти :facepalm:
2. Еве тука можеш да го прашаш http://vlada.mk/kontakt или тука да го посетиш

ВЛАДА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
Бул. Илинден бр.2
1000 Скопје,
Република Македонија или тука да се јавиш телефон:
numbers_button_skype_logo.png
+389(0)2 3118-022
3. Јас слушам дека ќе врнело деновиве.
П.С Јас што имав кажав на оваа иста тема пред повеќе од месец дена така да немам што повеќе да додам ама за ваков искомплексиран случај како тебе ќе го копирам тоа што го напишав пред месец дена:
Чуството кога мнознинството во својата државаа прима невиден секс од малцинството е бесценето. Ех мојата чудесна земја Македонија. Дај бе нека се појават националистички Македонски партии. Овие што сега ги имаме на располагање се избор на мекуши и лигуши. А премиерот да се изјасни дали е премиер на Албанија или на Македонија. И нека престанат да се тркаат СДСМ и Вмро кој повеќе ќе им го испуши на албанските коалициони партнери, ова веќе ги преминува сите граници на толеранција! Осеќам следната парола ќе биде Слобода или Рамковен договор. Јеби га нови времиња нови пароли. *LION*, 24 октомври 2012 а еве и линк од тој мој коментар да не искочи дека лажам;)
http://www.forum.kajgana.com/threads/Со-буџетски-пари-во-Скопје-ќе-се-слави-независноста-на-Албанија.64322/#post-5400970
КХМ КХМ епа сега вие сте на власт бе ЛАВУ кај ви е влиделот,ете било што било комуњарите изеле гомна што не ја опраите сега вие ммммммммммм ?
ИЛИ ПИЧКА У ДУША СИ Е ПИЧКА У ДУША БИЛО КОГА БИЛО КАДЕ ?
97 комуњарите ги тепаа кога ставија знаме во гостивар,ги тепаа во речица, сега вие дојдовте на власт во СРЕД СКОПЈЕ им го пушите море ХЕЈ !!! :pos:
2001 дојдовте на власт ни ја продадовте државава во фингиран конфликт, 2006 дојдовте на власт скопје ни го земаа 2012, недај боже ЛИНГУРИ уште еднаш да победите на избори. Или дај кажете на време ако планирате уште еден мандат да се селам за бугарија со време.
Каков поголем доказ сакаш од тоа дека освен гомно јадачи и куро пушачи друго и не сте,продадени души шпиуни кодоши! ?
Директни потомци на Петре Лигушев, внуци правнуци чукун внуци, по браќа сестрири синови и ќерки,се продадовте за 14 000 плата во јавна администрација за три гоша ви ги затнаа муцките а ви ги наполнија чмаровите.

КХМ КХМ епа сега вие сте на власт бе ЛАВУ кај ви е влиделот,ете било што било комуњарите изеле гомна што не ја опраите сега вие ммммммммммм ?
ИЛИ ПИЧКА У ДУША СИ Е ПИЧКА У ДУША БИЛО КОГА БИЛО КАДЕ ?
97 комуњарите ги тепаа кога ставија знаме во гостивар,ги тепаа во речица, сега вие дојдовте на власт во СРЕД СКОПЈЕ им го пушите море ХЕЈ !!! :pos:
2001 дојдовте на власт ни ја продадовте државава во фингиран конфликт, 2006 дојдовте на власт скопје ни го земаа 2012, недај боже ЛИНГУРИ уште еднаш да победите на избори. Или дај кажете на време ако планирате уште еден мандат да се селам за бугарија со време.
Каков поголем доказ сакаш од тоа дека освен гомно јадачи и куро пушачи друго и не сте,продадени души шпиуни кодоши! ?
Тоа прашање постави им го на фунционери на Вмро-Дпмне и на нивните членови кој имаат партиски книшки. Јас не сум ни едното ни другото па да да одговарам во нивно име. А ти ако си толку загрижен ти оставив контакт од влада да ги прашуваш што душа ти сака, па твоите мрчаторски способности нив да им го покажеш. Или влези им во сред седница во влада додека има пренос во живо и избаци им се онака у фаца да им го кажеш сето ова :) или влези им во главниот штаб и кажи им го тоа тоа во фаца. Гледам имаш вишок енергија и време па да те насочам кај да ги искористиш и да покажеш кое фраериште си:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom