Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За првите си во право , али вторите се добро одржани.
У поверење ти кажувам сега, оди до споменикот на аце притиснија третата буква и 15 крак трипати, стави железна 50 денарка во отворот и трипати ќе речеш стани Аце спаси не, е тогаш програмот го активира роботот и букевал му се дујат јајцата до даске, полетува и ршум прави,на Аце од очите ласери стрелаат.
Тоа не е само споменик тоа е одбрамбено заштитен систем, на македонците и македонскит народ, има пепел да ги стори, само ми е страв у крадењето да не украле и во софтверот кога го програмирале па наместо од лева страна да почне од десната да пеплосува.
Шо го знаеш со она педерине ВМБЛОВЦИ нишо не се знае.

Нормално дека знае, таква убава нација може ли некој да не ја знае. Лепоти!
Дека ве викаат етнички Албанци незнам, се мислам на Ш ве викаат во разни комбинации од лошо полошо.
Centarot na svetot spored Sitel ne vikaat taka, za se drugo postoi Evropskata komisija i doticniot ambasador zadolzen za slucuvanjata vo MKD koj jasno ne imenuvase i nam i vam

Centarot na svetot spored Sitel ne vikaat taka, za se drugo postoi Evropskata komisija i doticniot ambasador zadolzen za slucuvanjata vo MKD koj jasno ne imenuvase i nam i vam
Не искрено да те прашам ...реално гледано...не би сакал подобро да си куче однего
808681_1256734650.jpg
(неморам ни името на нацијата да ви го напишам по слика се познавате преку 7 брда ) ....

Реално стварно...лабрадорче некое па па па

У поверење ти кажувам сега, оди до споменикот на аце притиснија третата буква и 15 крак трипати, стави железна 50 денарка во отворот и трипати ќе речеш стани Аце спаси не, е тогаш програмот го активира роботот и букевал му се дујат јајцата до даске, полетува и ршум прави,на Аце од очите ласери стрелаат.
Тоа не е само споменик тоа е одбрамбено заштитен систем, на македонците и македонскит народ, има пепел да ги стори, само ми е страв у крадењето да не украле и во софтверот кога го програмирале па наместо од лева страна да почне од десната да пеплосува.
Шо го знаеш со она педерине ВМБЛОВЦИ нишо не се знае.

:pos:
Трансформер е Букефал, Мајкл Беј четвртиот филм со него ќе го снимал.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nex

Како сакаш викај не ние не сме алергични, за разлика од вас. Чим ви се спомне буквата Ш веднаш се навредувате. Дали има некаква алергиска реакција од козите или нешто друго е во прашање незнам. Ама пак од друга страна во зборот коза нема Ш, многу чудна алергија.

*LION* Сине ела бе дојди ваму комуњари ти ја бранат македонштината, аееее
ПС ВЛИДЕЛОТ како е ?
Слушам истрага за кингерот пак ќе се отварала а ?
CiTro...
Сине ела и ти бе мило, вмбловче мое непрокопсано ела бе, не ние да се тепаме за вас овде.
Најди го и оној педерон ѓорчев ќе да го викаам ми се чини, нели тој арогантниот сега што ќути како курва, и велешанецот со владици шо сака да соработува димоски како му беше името ДОЈСИ ГО нешто тивок ми е у задње време.
ВМБЛООООООООООООООООО

• Ми се допаѓа
Reactions: Nex
Како сакаш викај не ние не сме алергични, за разлика од вас. Чим ви се спомне буквата Ш веднаш се навредувате. Дали има некаква алергиска реакција од козите или нешто друго е во прашање незнам. Ама пак од друга страна во зборот коза нема Ш, многу чудна алергија.

Od sto ne ste alergicni stanaa site da baraat izvinuvanje od doticniot, ama donro rece on nikogo ne sum navredil.

Мислиш вас ве сака некој, молим те немој :pos:

п.с вие меѓу себе не се сакате прво

Бљерим, во болдираното е поентата. Ние сме способни за критика, знаеме да повлечеме граници. Јас нема да аплаудирам на убиствата во Газа, ти би аплаудирал ако тие ѕверства се правеа во Тел Авив. Јас нема да се ситам на убиени деца. Ти се ситиш и се гордееш со убијците. Јас не се поистоветувам со некојси Трајче социопатот само затоа што претепал беспомошно албанче, а има словенско име. Разликата е во тоа колективно...туку, чекај, не можеме на ова ниво да разговараме. Ај вака да пробаме:

Бљерим Бљерим кокиче,
слави Бљерим празниче,
Бљерим гушна другарче,
ем пукна калашче.

"Алал вера Хашим Тачи",
-Бљерим пушти солзиче,
завет, беса бившо командантче,
да го пука каурче

Не го пукај Бљерим, не ти згрешил каурче,
беља ми ти направи, тоа твое командантче,
книга не си прочитал(освен, може, "Дрварче")
и те влечат за нос, а ти си блекаш, како прво будалче.

:pos:
Трансформер е Букефал, Мајкл Беј четвртиот филм со него ќе го снимал.
Трансформери може гомна да му јадат на ацета и букефал, овој ти е глујофолмел.
И кога лета не прави БРРРРРРРРРРРРР туку ВЛЛЛЛЛЛЛЛЛ ВЛЛЛЛЛЛЛЛ ВЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
Само се ми е страв кога ќе се дигне оној горѓија од другата страна да не го укока, па после да биде ја сам го пуцал у свадба.

ајде да се направат 50 страни па да се заклучи ова :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom