Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Успеа. Нема ни еден заслепен Македонец кога сте вие во прашање, напротив сите мислиме исто дека сте подрум мафија. Тоа беше целта на акцијата, една кампања со какви ѕверови ние овде живееме. Како што гледаш никој не ве сака.
LOL pa neli cel svet trebase da sfati koi sverovi sme, sea odednas vazela samo za makedoncite. Ajde sea uste edna za slavenjata i provokaciite, samo neka bide toa na svetski ramki. Fala

Мислиш вас ве сака некој, молим те немој :pos:

п.с вие меѓу себе не се сакате прво
Бре бре колку си пун со себе,испрди се,не се стискај,башка толку водород не чини,ќе експлодираш,после ќе биде бачем бомбу.Само пази да не се посереш.

За никој не давам душа. Најискрен одговор. Последниве избори гласав за ВЕМЕРО ( ко што сакаш да милуеш да кажеш) ама за наредни за никој не гласам. По убедување сум десничар,ама со многу политики на владава не се слагам,посебно последниве 2 год. А па за малцинскава политика па ич. Последнава година и сите ебанции што се десија и тромоста на владава,скроз ме дезинтересира. Мислиш ти мене убаво ми е што го гледам пола Куманово накитено со двоглави орли и му аплаудирам на грујо? Треба ментален да сум скроз за да го правам тоа,за среќа не сум. И другите се исти курац,само у различно паковање. Нема никаква опција македонска на здрави нозе.

Знаев дека кога-тогаш ќе прогледаш :love:

Бре бре колку си пун со себе,испрди се,не се стискај,башка толку водород не чини,ќе експлодираш,после ќе биде бачем бомбу.Само пази да не се посереш.
МЕТАН дете МЕТАН се пуни од гомната не водород.
Седи кец ЕЕЕЕЕмијА

Е сега не знам кој ќе ескплодираа НО ај да не ви правам кејфови тука продолжете :tapp:

Со што сакаш да пролетам имаш два избора

300px-Su-25Ub.JPG
или
02world0611_t607.jpg

LOL pa neli cel svet trebase da sfati koi sverovi sme, sea odednas vazela samo za makedoncite. Ajde sea uste edna za slavenjata i provokaciite, samo neka bide toa na svetski ramki. Fala

А светов незнае какви сте :pos:
Тоа беше само информација до Светот дека и овде гнасите смрдени убиваат невини деца во тил. Само гнаса смрдена може тоа да го направи, да убие деца. Тоа и се сподели.

Со што сакаш да пролетам имаш два избора

300px-Su-25Ub.JPG
или
02world0611_t607.jpg
Не се лупај од земја :pos: Како што ги одржава владава ќе те збираме по некоја нива,боље купи балони и врзувај петарди чекајки поволен ветер отколку со овие , ќе изгинеш некаде :pos:

А светов незнае какви сте :pos:
Тоа беше само информација до Светот дека и овде гнасите смрдени убиваат невини деца во тил. Само гнаса смрдена може тоа да го направи, да убие деца. Тоа и се сподели.
Znae svetot kakvi sme, Etnicki Albanci ne vikaat za razlika od vas

Не се лупај од земја :pos: Како што ги одржава владава ќе те збираме по некоја нива,боље купи балони и врзувај петарди чекајки поволен ветер отколку со овие , ќе изгинеш некаде :pos:
За првите си во право , али вторите се добро одржани.

Znae svetot kakvi sme, Etnicki Albanci ne vikaat za razlika od vas

Нормално дека знае, таква убава нација може ли некој да не ја знае. Лепоти!
Дека ве викаат етнички Албанци незнам, се мислам на Ш ве викаат во разни комбинации од лошо полошо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom