Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Slab si, slusaj go Georgievski i zemi uci Albanski, nemoj posle na intenziven kurs, skapo ke te fati

Кечињава на попуст ли ќе се даваат или зависи од лејката цената? И плус ме интересира дали ќе има часеви за местење на кече, напред да се залиже или може шишките да ги остави, како е помодерно носење?

Кечињава на попуст ли ќе се даваат или зависи од лејката цената? И плус ме интересира дали ќе има часеви за местење на кече, напред да се залиже или може шишките да ги остави, како е помодерно носење?
со џигерици како Аца Лукас.

Прво кече (да бидеш ко Гоце), па знаме, па после реши си ја дилемава. Јас би одел на калаш, Куран може и да ти поклонат. Веќе ги имаш конекциите со овој мајмунчеЛбанесо, батали сирењето, види да ти најде некој калаш на попуст.

Ок, фала на инпут. Ќе купам ќече, калаш и знаме.
Еј, за знамево прочитав интересна книга. Имало на времето еден голем албански освојувач, Искендер(или по каурски, Александар). За тој тип каурите викаат дека го одврзал гордиевиот чвор. Епа во книгава вика дека не било така. Он сакал само привремено да го одврзе, за да може да го постави знамето со двоглав орел, па пак да го врзе, ни ветер ни бура да не може да го бутне. Арно ама, не успеал, се изнервирал и го пресекол со мечот. До Индија барал таков цврст материјал за да го врзе знамето, ама умрел, дали од педерлук или од маларија, не се знае, нема консензус.

Кечињата по метар кубен се наплаќаат ако не си знаела :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom