B
Beck's
Гостин
Ma kakov Pustec, srede Skopje ke vi dozvolime ROFLАма ние тогаш у Пустец може ли да ставиме 100 метарско знаме?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakov Pustec, srede Skopje ke vi dozvolime ROFLАма ние тогаш у Пустец може ли да ставиме 100 метарско знаме?![]()
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOHOOOOOOOOOOOOOOOOO O ЉОЧКЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕMa kakov Pustec, srede Skopje ke vi dozvolime ROFL
Абе вој Тачи да не ви ставил нешто радиоактивно у тоа знамињата?Ma kakov Pustec, srede Skopje ke vi dozvolime ROFL
Ma kakov Pustec, srede Skopje ke vi dozvolime ROFL
Slab si, slusaj go Georgievski i zemi uci Albanski, nemoj posle na intenziven kurs, skapo ke te fati
со џигерици како Аца Лукас.Кечињава на попуст ли ќе се даваат или зависи од лејката цената? И плус ме интересира дали ќе има часеви за местење на кече, напред да се залиже или може шишките да ги остави, како е помодерно носење?
Зошто си ставил празно место помеѓу мајмунче и Лбанесо во делот што си го цитирал?Еј мелез полека сега по никот се познава што сорта си![]()
Прво кече (да бидеш ко Гоце), па знаме, па после реши си ја дилемава. Јас би одел на калаш, Куран може и да ти поклонат. Веќе ги имаш конекциите со овој мајмунчеЛбанесо, батали сирењето, види да ти најде некој калаш на попуст.
Во тебе? Со шо сакаш? Малихерка или ако милуваш по ваше традиционално Калаш?Пукнете
Во тебе? Со шо сакаш? Малихерка или ако милуваш по ваше традиционално Калаш?![]()
Кечињата по метар кубен се наплаќаат ако не си знаелаКечињава на попуст ли ќе се даваат или зависи од лејката цената? И плус ме интересира дали ќе има часеви за местење на кече, напред да се залиже или може шишките да ги остави, како е помодерно носење?
кажи ми сеа немој на мисла да ме оставаш! ќе згрешам после ќе ме колнеш!Подрав, продолжете со сајбер-херојството
![]()