Не е калаш...

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
А чекај, на оригиналната слика стварно има калаш во рацете? :eek:

Не е калаш бе, 200 слики со докази има на темава дека не е калаш :icon_mrgr:

NE E KAJLAZHNIKOV BE OOO>
TO E PLASTICARSKA IGRACKA SO SUM MU GO PRAXHAL JA NA MOJ VNUK OD ZHVICARSKA PO MOJ DRUG PO KAMION>>> ZA QATR RODXHENDAN ZA POKLON SUM GO DAVAL!
NEKA NE VE LJAZHA OVI KOMUNJARI OVDE!!!

Шта је љепи овај момак на слику ........ тај са кече .......... сигурно много девојке му се имав заљепено до сада ....... врло је љеп, познати и опасан свакако ............ инако има једну грешку у слике, он не користи туаљет папир, он брише дупе са лишче, са траву или са камења ............ туаљет папир он гу једе ........... додека се крије у подрума ! :pipi:
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 21:09 ---
NE E KAJLAZHNIKOV BE OOO>
TO E PLASTICARSKA IGRACKA SO SUM MU GO PRAXHAL JA NA MOJ VNUK OD ZHVICARSKA PO MOJ DRUG PO KAMION>>> ZA QATR RODXHENDAN ZA POKLON SUM GO DAVAL!
NEKA NE VE LJAZHA OVI KOMUNJARI OVDE!!!

Како бе не је каљаша ............. ако го земе да го пука у вис(као шта га пука кад је на свадбу) че га видиш дека је вистински каљаша, не је пљастичан .......... пљастик каљаша ЈО ..........
овај каљаша је каљаша метаљик ........... :ROFLMAO:
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 21:26 ---

На дечково(Шќипоњата со кече и со каљаша) му направивте толкава голема реклама со овие катаљон слики што сигурно сега Америте че го зимаат у Хољивуд како главен актер во новите продолженија од филмовите:
The Shqip Wars
The Revenge of the Skenderbeu
The Gangs of Shkupi
Kosova GangBang
King Ali Ameti - the first
Shqipassic Park
Opa Gun-Gun Style
The White Shqip Eagle
Black Doublehead Bird
Balkan Kaljash Dildo
The Last Shqipetar
Albagedon
The Lost Shqip World
Shqipzilla
G.T.A. Grand Thefeat Auto - Tetova
ShqipAss
........... i joshte kataljon druge filmove, serije, pesme, reklame i igre ...........
so sreqa neka mu je na ovaj mladi deqak u buduqnu uspeshnu filjmsku karijeru ........... (n)

Qe go pukammmmmmmmmm ..............
Machine_20Gun_20Smiley.gif

ratatatatattatatattraratattatatratattata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom